Anunț MEDIU

nov. 11th, 2016 in sectiunea Local, Ultimele stiri, Alte stiri.

 Pîrvu Petrișor Viorel, cu domiciliul în sat Munteni, str. Mărășești, Nr. 2, com. Munteni, județul Galați, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Galați, fără evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul  „Schimbare destinație din locuință tip P+M în spațiu alimentație publică și salon evenimente festive”, cu amplasamentul în Munteni, com. Munteni, județul Galați.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Galați, Str. Regiment 11 Siret, Nr. 2 și la sediul Pîrvu Petrișor Viorel, în zilele de luni-joi, între orele 8.30-16.00 și vineri între orele 8.30-13.30, precum și la următoarea adresă de internet http://apmgl.anpm.ro reglementări-acordul de mediu-drafturi acte reglementare- Proiect decizie etapă de încadrare 2016.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării  prezentului anunț, până la data de 16.11.2016.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal