Arta brânzeturilor naturale şi sănătoase

Sep 6th, 2012 in sectiunea Alte stiri.

„Artesana este un proiect de familie. Nu ne place şi nu vom vorbi despre Artesana ca de o afacere pentru că nu aceasta a fost premisa de la care am pornit în urmă cu trei ani. A fost un drum lung, cu multe peripeţii, momente în care am vrut să renunţăm şi să abandonăm proiectul. Astăzi ne bucurăm că nu am făcut-o!

Prin brânzeturile noastre răspundem unei cereri din partea unui public rafinat şi atent la alimentaţie. Produsele din gama Artesana sunt realizate în cea mai nouă fabrică din România după reţete de inspiraţie iberică, perfecţionate în câteva decade. Dacă vă plac brânzeturile franţuzeşti atunci cu siguranţă le veţi aprecia şi pe cele spaniole. De la prima linguriţă de iaurt de capră la un mic dejun copios cu brânză cremoasă şi usturoi, nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de gust şi să-ţi doreşti mai mult.

Un alt motiv pentru demararea proiectului Artesana a fost calitatea hipoalergenică a brânzeturilor de capră, motiv pentru care poate fi servită bebeluşilor şi persoanelor alergice la brânza de vacă. Departe de aglomeraţia şi poluarea marilor oraşe, pe Dealurile Tutovei, caprele noastre sunt cele mai fericite.

Arta brânzeturilor naturale şi sănătoase este enunţul care rezumă complet ideea de la care am pornit şi ceea ce ne dorim să facem. Cu tehnicieni artizani în prepararea brânzeturilor, lapte de la cele mai fericite capre şi dragostea pe care o avem faţă de Artesana vă îndemnăm doar să gustaţi produsele noastre. Vă stăm la dispoziţie oricând pentru felicitări şi sugestii prin secţiunea contact.”

Echipa ARTESANA

www.artesana.ro

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal