Ce-a mai facut Politia in week-end…

feb. 16th, 2009 in sectiunea Alte stiri. Comenteaza

Politistii Serviciului Politiei Rutiere efectueaza cercetari cu privire la trei evenimente rutiere ce au avut loc in judetul Galati la acest sfarsit de saptamana

-Sambata, in jurul orei 14,00, N. CLAUDIU de 26 ani, din Galati, in timp ce conducea un autoturism pe str. Regiment 11 Siret, din Galati, a susrprins si accidentat usor pe F. STEFAN de 81 ani, din Galati, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

-Tot sambata, in jurul orei 19,00, O. PETRU de 21 ani, din Galati, in timp ce conducea un autoturism pe str. Calugareni, a susrprins si accidentat usor pe B. IULIAN de 8 ani,  care s-a angajat in traversarea strazi prin loc nepermis.
in ambele cazuri cercetarile sunt continuate de politistii rutieri.

-Duminica, 15.02.2009, ora  12,40, M. ROBERT de 18 ani, din comuna Ghidigeni, judetul Glati, in timp ce conducea un autoturism,  pe D.J.240 , pe fondul neatentiei a acrosat si ranit usor pe E. MARGARETA de 55 ani, din aceeasi localitate, care se deplasa pe marginea carosabilului. Victima nu a necesitat internarea in spital.
Cazul este in continuare cercetat de politistii Postului de Politie Ghidigeni.

Politistii din Liesti cerceteaza un tanar pentru comiterea unui furt din locuinta
in ziua de sambata, 14.02.2009, in jurul orei 20,30, politistii din Liesti, judetul Galati, au fost sesizatide T. GHERGHINA de 38 ani, din localitate, cu privire la faptul ca in aceeasi zi, in jurul orei 20,00, s-a intalnit pe strada cu M. STEFAN de 23 ani, din comuna Liesti, care avea asupra sa un DVD pe care l-a recunoscut ca fiind al ei.
Politistii au ajuns imediat la locul indicat de partea vatamata si l-au conduspe tanar la sediul Postului de Politie.
Acesta a recunoscut faptul ca, fiind in stare de ebrietate, a mers in vizita la T. GHERGHINA insa, vazind ca nu este nimeni acasa, a spart o fereastra si a patruns in interiorul locuintei de unde a sustras DVD-ul respectiv, dar si o geanta cu acte pe care a aruncat-o ulterior.
Tanarul este cercetat in libertate sub aspectul savirsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor
Sambata, 14.02.2009, ora 22.50, politstii Serviciului Arme, Explozivi, Substante Toxice din cadrul I.P.J. Galati l-au depistat pe M. CORNEL de 34 ani, din comuna Radesti. Judetul Galati, avand asupra sa o arma de vanatoare, demonata, fara munitie, pe care o avea de la o ruda a sa, vanator, acesta din urma detinand arma in mod legal.
M. CORNEL este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, iar propietarul armei va fi sanctionat contraventional pentru nerespectarea obligatiei de a nu lasa arma in gaj sau in alta forma de garantie unei alte persoane.
Prinsi in flagrant de politisti, in timp ce incercau sa sustraga mai multe bunuri dintr-un magazin
La data de 14.02.2009, ora 23,40, Sectia 2 Politie a fost sesizata prin dispeceratul 112 despre faptul ca persoane necunoscute au spart geamul si au patruns intr-un magazin, de unde incercau sa sustraga mai multe bunuri.
La fata locului s-a deplasat imediat o patrula de siguranta publica, care i-a prins in flagrant pe A. CLAUDIU de 15 ani si A. CRISTIAN de 20 ani, ambii din Galati, care incercau sa sustraga din magazin mai multe pachete cu tigari, bauturi alcoolice si cafea.
Prejudiciul a fost recuperat, iar cei doi sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Politistii Sectiei 4 au identificat in trafic un barbat ce conducea un autoturism, desi nu poseda permis de conducere
La data de 14.02.2009, ora 18,00, o patrula de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie Galati l-a depistat pe O. DORU de 40 ani, din Galati,  in timp ce conducea pe strada Ionel Fernic din localitate, un autoturism fara a poseda permis de conducere. Barbatului i-a fost intocmit dosar penal, fiind cercetat in stare de libertate.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal