Cine este cel care a provocat accidentul de la Costineşti?

iun. 29th, 2011 in sectiunea Ultimele stiri, Alte stiri.

UPDATE: Luni seara, în jurul orei 20.20, un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN 39, în apropierea intersecţiei spre Costineşti.

Radu-Gabriel Crihană conduce un BMW cu numere de înmatriculare de Anglia, în care se aflau şi Laurenţiu Drăghici, Elena Maria Neacşu, Adriana Dumitrache şi Maricel Antohi. Crihană a intrat în depăşirea neregulamentară a unui Matiz condus de Cătălin Iana şi, la revenirea pe bandă a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe drum, intrând într-un copac. Din acesta a ricoşat înapoi pe şosea şi a acroşat Matiz-ul. BMW-ul condus de Radu Crihană s-a răsturnat, iar în urma accidentului a decedat Laurenţiu Drăghici.

Dar cine este cel care, din neatenţie şi grabă, a curmat viaţa unui om şi a produs rănirea celor cu care plecase la drum? Radu-Gabriel Crihană s-a născut pe 1 martie 1979 în comuna gălăţeană Cudalbi. Potrivit Registrului Comerţului, Crihană este implicat în SC Ideal Motosales SRL şi în Crihană Radu-Gabriel Întreprindere Individuală. SC Ideal Motosales SRL a fost înfiinţată pe 12 octombrie 2009 şi are sediul pe strada Stejarului nr. 1 în comune ilfoveană Voluntari. Firma are ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicate al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi, al produselor derivate. Radu-Gabriel Crihană este unic asociat şi administrator al SC Ideal Motosales SRL. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Patru persoane ranite în accidentul de aseara de la intersectia DN 39 cu DC 6 se afla la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta. Potrivit directorului medical, Catalin Grasa, trei dintre ei sunt internati în sectia de ortopedie cu multiple traumatisme. Pacienta Elena Maria Neacsu, de 23 de ani, va fi transferata, azi, la spitalul din Braila, la cererea rudelor. Unul dintre barbati va fi mutat, de asemenea la insistenta rudelor, la spitalul Elias din Bucuresti. Adriana Dumitrache, de 38 de ani din Galati este internata la UPU si cel mai probabil va fi externata. Reamintim ca ieri seara, un BMW-ul înmatriculat în Anglia, cu numarul T53KVS, a fost implicat într-un accident rutier la intersectia DN 39 cu DC 6. Galateanul Laurentiu Draghici, din Cudalbi, de 22 de ani  a decedat, iar patru persoane: Elena Maria Neacsu, de 23 de ani din Braila, Adriana Dumitrache, de 38 de ani din Galati,  Maricel Antohi, de 28 de ani, si Radu Gabriel Crihana, de 32 de ani, din Galati, au fost fost raniti. Cele cinci persoane care se aflau în BMW venisera din Galati si Braila pentru un curs de fermieri organizat în Eforie. În Matizul implicat în accident, cu numere CT 60 DMC, se aflau doua persoane, soferul Catalin Costel Iatan si înca o tânara, care au scapat ca prin urechile acului.
Sursa: Ziua de Constanta

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal