DONA deschide in Galati doua farmacii

Noi 4th, 2015 in sectiunea Local, Ultimele stiri, National, Alte stiri, Publicitate.

DONA deschide in Galati doua farmacii sub noul concept, dintre care una cu program non-stop

  • Cele doua noi unitati sunt incluse in programul „Coplata zero la 1000 de produse”

 Pe 30 octombrie, respectiv 2 noiembrie, reteaua DONA va inaugura la Galati doua farmacii noi, prima dintre ele avand program non-stop. Astfel, de acum inainte, galatenii vor avea la dispozitie un total de sase farmacii DONA in municipiu, la care se adauga una in Tecuci.

Farmacia cu program non-stop este situata pe strada Traian Vuia numarul 3, bloc N9, scara 2, fiind deservita de o echipa extinsa de profesionisti formata din 1 farmacist sef, 4 farmacisti si 7 asistenti de farmacie. Cea de-a doua farmacie este amplasata pe strada Siderurgistilor numarul  24, bloc SD6C si programul de functionare va fi in timpul saptamanii de la 08:00 la 22:00, iar in weekend de la 08:00 la 16:00.

„Galati este unul dintre orasele mari din Romania, avand totodata un rol foarte important prin amplasarea strategica pe Dunare si activitatea economica desfasurata. Am hotarat sa investim in extinderea prezentei noastre aici pentru a putea raspunde mai bine nevoilor clientilor in ceea ce priveste accesul acestora la produse si sfaturi legate de sanatate. De asemenea, credem ca inaugurarea celei de-a doua farmacii DONA cu program non-stop din Galati va fi foarte apreciata de locuitori, care vor putea sa gestioneze mult mai usor eventuale probleme de sanatate care necesita medicatie in regim de urgenta”, a declarat Valentin Bivolaru, directorul regional DONA.

Pacientii celor doua farmacii noi se vor putea bucura de o serie de avantaje. Ambele unitati au fost amenajate conform noului concept DONA, beneficiind de un design modern, gandit special pentru a spori confortul atat al pacientilor, cat si al farmacistilor, si pentru a facilita interactiunea dintre ei in cele mai bune conditii.

De asemenea, noile farmacii sunt incluse in campania nationala „Coplata zero la 1000 de produse”. Lansat cu succes in 2013, programul faciliteaza accesul pacientilor care beneficiaza de retete compensate la tratamentul prescris, oferindu-le o gama vasta de produse dedicate afectiunilor cronice, fara ca acestia sa achite vreo diferenta de plata. Mai multe informatii sunt disponibile direct in farmacii sau pe www.farmaciiledona.ro.

Despre DONA

 

DONA este una din cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral romanesc, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata locala si deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienti din toata tara. Compania are circa 2000 de angajati si aproximativ 275 de farmacii.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal