Fotograful Massoud Hossaini a intrat în posesia premiului Pulitzer-2012

mai 26th, 2012 in sectiunea Alte stiri.
Fotograful Massoud Hossaini (AFP) a primit, la New York, prestigiosul premiu Pulitzer pe anul 2012, la categoria „Photo Breaking News”, în cadrul unei festivităţi organizate la Columbia University, transmite AFP.
La ceremonia de primire a celebrului premiu, al cărui câştigător a fost anunţat de la data de 16 aprilie, au participat 250 de invitaţi, printre care şi foşti laureaţi şi membri ai comitetului Pulitzer.
Thomas Friedman, co-preşedinte al comitetului de decernare a premiului Pulitzer şi comentator de politică internaţională pentru publicaţia New York Times, a ţinut un scurt discurs în care a salutat talentul şi realizările laureaţilor, după care celălalt co-preşedinte, Gregory Moore, a oferit premiile.
Massoud Hossaini, 30 de ani, original din Kabul, s-a declarat „foarte fericit şi mândru” de premiul primit la categoria „Photo Breaking News” pentru o fotografie cu o fetiţă ţipând cu ochii în lacrimi după un atentat sinucigaş cu bombă produs în decembrie anul trecut, în capitala afgană.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal