La 56 de ani, o doctorita din Tecuci a uimit lumea cu vocea ei

feb. 26th, 2012 in sectiunea Alte stiri.


Constanta Dorina Cobzariu a participat la emisiunea „Românii au talent”, difuzata de Pro TV, iar juriul a fost total uimit de vocea extraordinara a doctoritei, care este ginecolog-obstetrician la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci.

Intrarea în scena a tecucencei Constanta Dorina Cobzariu a fost un moment care nu anunta nimic special. Extraordinar de crispata si emotionata, doctorita de 56 de ani din Tecuci au reusit cu greu sa comunice cu juriul.

În schimb, imediat ce femeia s-a concentrat si a început sa cânte, juriul si spectatorii au fost cuprinsi de un val de emotie. Dr Cobzariu a reusit sa cânte impecabil o piesa extrem de complexa din punct de vedere al interpretarii si vocii: „Ave Maria”.

La finalul piesei, spectatorii si juriul au izbucnit în aplauze si urale, semn ca performanta artistica a doctoritei a fost una de exceptie.

Impresionat a fost si faptul ca dupa ce terminat de cântat, Constanta Cobzariu a suferit parca o transformare extraordinara. Crisparea si emotiile i-au disparut ca prin farmec, iar ea a devenit o persoana comunicativa, cu un discurs perfect fluent. Parca era un alt om fata de cel care intrase în scena!

Iata cum s-a transformat Constanta Cobzariu în timpul spectacolului!

A fumat pe rupte 30 de ani!

Desi pare greu de crezut, data fiind reprezentatia de la „Românii au talent”, doctorita Constanta Cobzariu a fost o fumatoare înraita. „Vreme de 30 de ani am fumat tigari tari, fara filtru. Am renuntat la fumat pentru sansa de a cânta aici”, a marturisit ea.

Doctorita de 56 de ani a mai spus ca a început sa cânte pentru a-si alina singuratatea si suferinta dupa moartea sotului. „Sunt mult mai calma la operatii, la spital, decât aici, pe scena”, a afirmat concurenta.

De altfel, colegii de la Spitalul tecucean „Anton Cincu” o descriu ca pe o persoana echilibrata si comunicativa, alaturi de care nu te plictisesti niciodata.
Dr. Constanta Cobzariu a trecut în faza urmatoare a concursului si are sanse foarte mari la câstigarea marelui premiu, dupa cum recunoastea chiar juriul!

Adevarul.ro

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal