O farmacie DONA deschisa non-stop de sarbatorile de Pasti in Braila

Apr 28th, 2016 in sectiunea National, Alte stiri.

DONA este una dintre cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral romanesc, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata locala si mai mult de 2 milioane de pacienti lunar. Compania are peste 2300 de angajati si circa 280 de farmacii in toate judetele tarii.

In perioada sarbatorilor de Pasti, farmacia DONA din strada Scolilor nr. 96, bloc AB1, scara 4, va fi deschisa non-stop. Astfel, brailenii vor avea acces la o gama diversificata de produse farmaceutice si vor putea beneficia de consiliere de specialitate 24 din 24 de ore.

„Cu totii ne dorim sa petrecem sarbatorile in armonie, alaturi de cei dragi. Dar daca totusi apar neplaceri legate de starea de sanatate, recomandam consultarea specialistilor in domeniu. Cei mai dedicati farmacisti DONA vor fi la dispozitia persoanelor aflate in astfel de situatii, oferindu-le acces la medicamente de prima necesitate si sfaturi potrivite. Profitam de ocazie sa le transmitem tuturor «Sarbatori fericite cu momente de bucurie pura, petrecute alaturi de familie»”, au declarat reprezentantii DONA.

Programul tuturor farmaciilor DONA in perioada sarbatorilor de Pasti poate fi consultat aici.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal