Un puşti de 17 ani a fost înjunghiat cu sticla şi tâlhărit în faţa unui magazin din Matca

aug. 3rd, 2012 in sectiunea Local, Ultimele stiri, Alte stiri.

Un adolescent în vârstă de 17 ani, dintr-o comună vasluiană, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un grup de localnici din Matca. Dan susţine că totul s-a întâmplat la magazinul din sat, în momentul în care a mers cu un amic al său la cumpărături. „Eu venisem în vizită la un băiat din Matca şi într-o seară mama lui ne-a rugat să ne ducem până la magazin. Când am vrut să ieşim, am văzut că ne aşteptau zece persoane care ne ameninţau. Am rugat-o pe vânzătoare să ne lase să ieşim prin spate, dar ei înconjuraseră magazinul. M-au luat la bătaie şi după ce mi-au dat câţiva pumni, un om care tăia lemne cu drujba le-a spus să mă lase în pace”, povesteşte adolescentul.

Acesta susţine că intervenţia tăietorului de lemne nu l-a salvat pentru mult timp, ci i-a provocat şi mai mult pe agresori. „Am vrut să fug, dar unul a aruncat după mine cu o sticlă care mi s-a înfipt în spate. Mi-au luat şi portofelul cu bani, aveam vreo 80 de lei”, afirmă Dan.

Tânărul, care susţine că nu avusese niciun conflict anterior cu cei care l-au agresat, a fost adus cu ambulanţa la spital. „Pacientul s-a internat în serviciul de chirurgie toracică având o plagă în hemitoracele drept, escoriaţii şi contuzii. A necesitat montarea unui drenaj pleural şi se află sub supraveghere medicală”, declară dr. Lucia Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Poliţiştii au aflat că agresorii şi victima avuseseră un conflict cu o zi înainte, ultimul lucrând de fapt ca zilier în Matca. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, anchetatorii vor stabili încadrarea juridică a faptei.

Sursa: Viata Libera

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal