Black Friday 2012. Site-urile magazinelor online au picat si de data asta in vinerea neagra

Noi 24th, 2012 in sectiunea IT&TECH.

emag  Black Friday 2012. Site-urile magazinelor online au picat si de data asta in vinerea neagra

Numarul mare de vizitatori a blocat majoritatea site-urilor ce au anuntat reduceri de Black Friday la produse IT&C, electronice si electrocasnice. Daca unele au afisat mesaje de genul „A aparut o problema” sau „te rugam sa… revii mai tarziu”, altele se deschideau cu eroarea „403 Forbidden” sau pur si simplu, browserul nu gasea adresa respectiva.

Site-ul domo.ro a fost printre primele care s-a blocat, magazinul demarand campania reducerilor inca de ieri. De nenumarate ori, vizitatorii erau intampinati de mesajul „Oricat de mult incercam, nu reusim sa tinem pasul cu avalansa de vizitatori din aceasta perioada. Site-ul functioneaza intermitent, asa ca te rugam sa dai Back si sa incerci din nou, sau sa revii mai tarziu.”

domo  Black Friday 2012. Site-urile magazinelor online au picat si de data asta in vinerea neagra

flanco  Black Friday 2012. Site-urile magazinelor online au picat si de data asta in vinerea neagra

Desi si-a anuntat intrarea in campanie maine pentru dimineata incepand cu ora 8, site-ul flanco.ro a avut multe momente in cursul zilei de ieri cand a afisat sub logo-ul Flanco, mesajul: „A aparut o problema. Revenim imafiat. Ne cerem scuze pentru neplacere cauzata si te asiguram ca iti vom putea fi de folos in cel mai scurt timp…”

Si site-ul azerty.ro a fost blocat, catelul „Friday” intampinandu-si vizitatorii cu mesajul: „Repar imediat… incearca un refres (F5)”. Site-urile altex.ro si mediagalaxy.ro au picat chiar inainte de 12 noaptea, pe ecran fiind vizibil doar „403 Forbidden”. Alte site-uri precum oktal.ro, cel.ro, evomag.ro si f64.ro au fost blocate in urma avalansei de accesari, chiar in prima ora de Black Friday.

Nici magazinul online ce apartine Romtelecom, clickshop.ro, nu a facut fata traficului, site-ul afisand textul: „Datorita lucrarilor de intretinere shop-ul nostru nu este accesibil deocamdata”. Mesajul apare exact sub logo-ul Clickshop si motto-ul: „Mergi la sigur!”.

[adrotate banner=”1″]

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal