Cel mai ieftin ebook reader, txtr beagle, costa cat 4 pachete de tigari

oct. 11th, 2012 in sectiunea IT&TECH.

Gadgetul este creat de o firma germana si va fi pe piata europeana peste cateva saptamani. Acum numai ai nicio scuza ca sa nu citesti carti.

O firma din Germania va lansa in cateva saptamani un ebook reader extrem de ieftin, care se va vinde in Europa cu 10 euro. txtr beagle va putea fi cumparat incepand cu sfarsitul acestui an. El este deja disponibil in Statele Unite ale Americii. Gadgetul foloseste acea cerneala electronica speciala, eInk.

Ebook readerul are tot ce iti trebuie pentru o lectura placuta, dar nu include nimic mai mult. Nu are conectori si nici touchscreen, nu are Wi-Fi sau 3G, iar cartile pot fi incarcate numai prin intermediul unei aplicatii mobile care transfera continutul de pe smartphone pe ereader prin Bluetooth. Nu exista nici acumulator. Gadgetul functioneaza cu baterii AAA despre care compania germana spune ca ar ajunge timp de un an.

txtr beagle este usor, cantareste numai 128 grame, are o grosime de numai 5 mm, iar firma sustine ca acesta ar fi cel mai mic ebook reader existent pe piata.

Totusi, ecranul cu care este dotat are dimensiunea de 5 inch, egala cu cea de la Amazon Kindle.

txtr beagle from txtr on Vimeo.

Sursa: yoda.ro

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal