Este acesta noul iPhone 5S?

Iun 3rd, 2013 in sectiunea IT&TECH.

Apple va prezenta luna viitoare la conferința anuală Worldwide Developers Conference (WWDC) noul sistem de operare iOS7, însă când vinde vorba de smartphone-uri americanii trebuie să vină cu ceva revoluționar pentru a ține pasul cu Samsung Galaxy S4 și HTC One, scrie Mashable.com

Pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării viitorului smartphone Apple, zvonurile și speculațiile se întețesc. Cele mai noi imagini cu viitorul iPhone au apărut pe Mashable, iar acestea sunt opera lui Federico Ciccarese. Acesta a ținut cont de zvonurile care spun că noul iPhone va avea integrat un cititor de amprente și a creat imaginile de mai jos.

Potrivit zvonurilor, viitorul iPhone va avea în loc de butonul HOME un cititor de amprente care va permite utilizatorilor să deblocheze smartphone-ul. De asemenea, designerul italian a ținut cont și de zvonul care spune că telefonul Apple va avea ecranul curbat.

iPhone 5S se află deja în producţie, conform unor informaţii provenite din presa japoneză. Japonezii scriu că NTT Docomo, cel mai important operator telecom din Ţara Soarelui Răsare, au redus comenzile de dispozitive Android, pregătindu-se să introducă în portofoliu noul iPhone.

În ceea ce priveşte lansarea oficială a terminalului, analiştii nu s-au pus de acord, unii înaintând ca dată sigură luna august, iar alţii perioada iunie-iulie. iPhone 5S va avea un procesor A7, o cameră mai performantă şi cititor de amprente.

Sursa: http://bit.ly/18IH50b

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal