Google Nexus 7 – tableta Android pe care toţi o aşteptam

nov. 16th, 2012 in sectiunea IT&TECH.

Marca Nexus reprezinta un dispozitiv premium bazat pe Android care ofera cea mai buna experienta Google disponibila pe o tableta. Nexus 7 este cel mai recent dispozitiv Google Nexus si prima tableta ce include Android 4.1 Jelly Bean. Aceasta combina software-ul cel mai avansat Google cu hardware-ul de ultima ora ASUS.

Cu un ecran high-definition 1280 x 800, Nexus 7 aduce la viata aplicatii, jocuri, carti si filme. Noua tehnologie ASUS TruVivid imbunatateste claritatea culorilor si luminozitatea, in timp ce panoul IPS ofera efecte vizuale clare si detaliate cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178 grade. Cu ecranul rezistent la zgarieturi Corning Fit Glass si un design cu textura care previne alunecarea din mana Nexus 7 este incredibil de robust.

Tableta a fost creată pentru gamerii mobili. Cu procesorul NVIDIA Tegra 3 quad-core, totul este mai rapid – paginile web se incarca mai repede, gameplay-ul este neted si receptiv si rularea de aplicatii multiple este foarte usoara. Nu lipseşte nici adaptarea la Google Play, punând tot divertismentul chiar in mana ta: cea mai mare colectie din lume de eBooks, milioane de melodii, mii de filme si emisiuni TV, precum si o selectie tot mai mare de reviste – plus peste 600.000 de aplicatii si jocuri .

Hardware-ul este de ultima ora şi vine de la ASUS. Este cu adevarat durabila chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori, oferind pana la 9.5 ore de viata a bateriei intr-o forma eleganta, subtire de doar 10.5 mm si doar 340 g in greutate. Ea are portabilitatea unei carti, dar cu un plus de confort prin conexiunea la o lume intreaga de divertisment digital.

Nexus 7 ruleaza Android 4.1 Jelly Bean, cea mai recenta versiune a celei mai populare platforme mobile din lume. Cu notificari mai inteligente care va permit sa raspundeti rapid si noi widget-uri, Android este acum mai rapid si mai intuitiv ca niciodata. Google Nexus 7, 16 Gb este acum disponibilă la eMAG la un preț special de 999,99 lei.

[adrotate banner=”1″]

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal