Accident grav la iesirea din Galati spre Tecuci. Un sofer a murit zdrobit

aug. 3rd, 2012 in sectiunea Local.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri rezultă că, imprudent, acesta nu a acordat prioritate unui autobuz care circula regulamentar. În accident au fost răniţi uşor şi doi pasageri care se aflau în mijlocul de transport în comun.

Şoferul unui autoturism Dacia Logan, în vârstă de 56 de ani a provocat un accident rutier grav în urma căruia şi-a pierdut viaţa.

Accidentul s-a produs la ieşirea din Galaţi spre municipiul Tecuci.

„În jurul orei 7.45, conducătorul auto aflat la volanul autoturismului Dacia Logan a ieşit de la o benzinărie aflată în zonă şi n-a acordat prioritate unui autobuz care circula regulamentar efectuând o cursă interjudeţeană pe ruta Galaţi -Bicaz. În urma impactului puternic, autoturismul a fost proiectat în semiremorca unui autotren (camion TIR n. red) parcat pe marginea părţii carosabile”, ne-a informat Aurelian Ropotan, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

La locul accidentului, a sosit imediat un echipaj SMURD care însă n-a mai putut face nimic pentru salvarea şoferului imprudent.

„Victima suferise traumatisme craniene şi toracice severe, incompatibile cu viaţa”, ne-a declarat dr Angel Trifan, medic coordonator UPU-SMURD.

Ca urmare a impactului dintre cele două autovehicule, în afara şoferului, care şi-a pierdut viaţa, au mai fost rănite uşor două persoane.

„În autobuz erau 16 călători dintre care doi au suferit traumatisme uşoare. Au fost examinaţi de către echiajul medical sosit la faţa locului şi au refuzat să fie transportaţi la spital, motivând că nu au probleme majore”, a mai afirmat Aurelian Ropotan.

Poliţiştii de la Rutieră au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Sursa: Adevarul

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal