Acțiune Comunitară – Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14 Tecuci

nov. 17th, 2017 in sectiunea Local.

În perioada 13 – 17 noiembrie 2017 voluntari ai Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14 Tecuci – preșcolari, cadre didactice și părinți au participat la campania socială naţională de sprijinire a persoanelor aflate în dificultate – ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate”.

Activitatea este cuprinsă în Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC) şi este iniţiată de Ministerul Educaţiei.

Obiectivul principal al acţiunii a fost sensibilizarea copiilor şi adulţilor cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa alimentelor.
Preșcolari, părinți și cadre didactice ale Grădiniței P.P. Nr. 14 Tecuci au strâns legume şi fructe pe care le-au donat la Şcoala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Tecuci și la Cantina de Ajutor Social Tecuci.
Sperăm să inspirăm preșcolarilor noștri spiritul voluntariatului și atitudinea de solidaritate pentru semenii mai puțin norocoși din comunitatea noastră locală.

Acțiunea derulată în această săptămână a fost coordonată de către dir. prof. Violeta Burghelea și de prof. înv. preșc. Nicoleta Enache – coordonator S.N.A.C. Mulțumim tuturor cadrelor didactice implicate, părinților și copiilor noștri pentru sprijinul acordat, colectând astfel nu numai fructe și legume proaspete ci și conserve de iarnă, alimente diverse.

Dir. prof. Violeta Burghelea

Prof. înv. preșc. Nicoleta Enache

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal