Ajutoarele lui Moș Crăciun

nov. 29th, 2017 in sectiunea Local.

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14 Tecuci a început implementarea proiectului educațional județean “Ia-mă de mână să creștem împreună!”. Scopul proiectului este reducerea abandonului şcolar şi atragerea copiilor în grădiniţă prin implicarea activă a preşcolarilor, cu suportul părinţilor şi al cadrelor didactice, în activităţi specifice de voluntariat, beneficiari fiind copii din medii defavorizate. Ne propunem stimularea interesului pentru actele de cultură specifice nivelului preşcolar şi pentru extinderea orizontului de cunoaştere.

Parteneriatul Grădiniței P.P. Nr. 14 Tecuci este cu Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Căuiești, comuna Drăgușeni, județul Galați. Cu sprijinul părinților, preșcolarilor și al întregului personal al grădiniței s-au realizat colecte de hăinuțe, jucării, dulciuri, cadouri, rechizite și articole de igienă pe care le-am dăruit preșcolarilor din Căuiești. Mulțumim tuturor celor implicați în activitatea derulată pe 28 nov. 2017, când ne-am deplasat – tot cu sprijinul părinților – la Gr. P.N. Nr. 1 Căuiești și am adus bucurie micilor preșcolari.

Proiectul educațional se va finaliza în luna iunie 2018 și următoarea activitate este în ianuarie 2018 – „Scrisoare către prietenul meu” prin care vom realiza lucrări în cadrul unor concursuri sau expoziţii pe diferite teme. 

Dir. prof. Violeta Burghelea

Prof. înv. preșc. Enache Nicoleta

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal