Anunț public

feb. 2nd, 2021 in sectiunea Local.

BLK OIL BALCAN S.R.L., cu sediul în Tecuci, str. Siretului, nr. 3, județul Galați, titular al proiectului ”Amplasare rezervor și pompă distribuție carburanți în incinta stației de distribuție carburanți existentă”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului de către A.P.M. Galați, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ”Amplasare rezervor și pompă distribuție carburanți în incinta stației de distribuție carburanți existentă”, propus a fi amplasat în Tecuci, str. 1 Decembrie 1918, nr. 128, jud. Galați.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmgl.anpm.ro la Secțiunea : Reglementări → Acordul de mediu →Drafturi acte de reglementare → Proiect decizie etapă de încadrare 2021.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Galați, pe email office@apmgl.anpm.ro sau fax 0236 471 009.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal