Bărbat din Barcea, găsit mort în urma unui incendiu

Dec 10th, 2012 in sectiunea Local.

incendiu barcea  Bărbat din Barcea, găsit mort în urma unui incendiuPompierii gălăţeni au intervenit sâmbătă noapte la locuinţa lui Costică Dumitrescu, din Barcea, primind alertă de incendiu prin Numărul Unic de Urgenţă 112. Două autospeciale ISU au ajuns la faţa locului şi au reuşit să salveze mai multe bunuri din locuinţă. Proprietarul casei a fost însă prins sub dărâmături, iar medicii sosiţi la Barcea nu au mai putut face nimic pentru bărbat, acesta fiind declarat decedat.

„În timpul incendiului, plafonul locuinţei s-a prăbuşit, prinzându-l pe proprietar sub dărmături. Acesta şi-a pierdut viaţa”, ne-a explicat căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU. Se pare că incendiul a pornit din cauză că soba din camera în care se afla bărbatul nu a fost bine curăţată. Pompierii continuă însă cercetările pentru a stabili cauza exactă a incendiului.

În timp ce pompierii gălăţeni se luptau cu flăcările la Barcea, un alt apel anunţa că la Pechea a izbucnit un incendiu la locuinţa Mărioarei Pecheanu. Pompierii au ajuns foarte repede la faţa locului şi s-au luptat cu flăcările aproximativ două ore. Din păcate, pompierii nu au putut face nimic pentru proprietara imobilului, în vârstă de 76 de ani, care a fost declarată decedată. „Trupul femeii a fost găsit carbonizat pe holul casei. Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul a izbucnit din cauza unor haine puse la uscat pe sobă”, ne-a explicat căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU.

Sursa: http://bit.ly/SKUgWP

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal