Scandalul titularizarilor are conotatii sexuale

dec. 14th, 2010 in sectiunea Local.

Scandalul repartitiilor la suplinirea calificata iscat in vara la ISJ Galati, dezbatut amplu pe http//www.viata-libera.ro/articol-repartitie_ilegala_sau_greseala_2.html de Roxana Artene Penciu, pe care, din respect pentru cititorii nostri privati de accesul la internet, il vom reproduce in pagina trei, are radacini adanci in lumea politica.

6 cu ”fusta scurta” e mai potent decat un 9,25 cu demnitate

Protagonista scandalului, Sonu Alice Mihaela, actualmente profesoara de geografie la {coala 8 ”Ovid Caledoniu” din Tecuci, infipta in scaun ca o ”victima colaterala” a traficului de influenta exercitat de Petrisor Potec, candidatul la functia de deputat pe colegiul Tecuci Nord are aritmetic dreptate. Nota 6 obtinuta in 2010 la geografie plus 3,30 in 2009 la engleza ar da 9,30, nota ce e ”mult” mai mare decat 9,25 cat a obtinut Stanila Cristian. Asadar, domnul Potec era indreptatit sa ”intervina” pentru bunul mers al lucrurilor in educatia tecuceana, atat din pozitia de consilier judetean la Galati, cat si de cea de ocupant al ”patului cu suflet” in timpul vizitelor prin urbea noastra.

”Deputatul” traficului de influenta continua idila

Idila continua (imaginile graiesc chiar si din zapada), in schimb parerile prietenilor sunt impartite. ”Tecucenii” cred in dragoste adevarata, cu fericire exprimata in chilabale cu sprit si friptane nocturne, pigmentate cu whisky turnat in … de CJ-istii Caluean si Potec, in locatii de pe strazi laturalnice din apropierea paraului Tecucel, obtinute de parinti prin donatii, mosteniri…, ”galatenii” vad doar interesul si o posibila victima a vreunui credit, tinand cont de situatia financiara actuala a consilierului Potec, exprimata clar chiar pe siteul Justitiei, in dreptul Judecatorie Galati, noi numarand nu mai putin de noua ”executari silite” a unor contracte de credit cu garantie imobiliara. Ce mai conteaza?! Idila continua… in alte locatii, de pilda la apartamentul fetei, pentru a nu mai fi deranjata nici mamica, nici vecinii.

Prins cu ”chilotii in mana” ISJ Galati vrea sa-i cerem scuze ca i-am vazut bikini

Jenantul gest, facut chiar sub semnatura Luminitei Cobzaru, de masluire a postului s-a vrut a se trece neobservat si s-a reusit! Ulterior, adjunctul inspectorului sef, Onut Atanasiu a recunoscut> ”S-a facut o greseala, o vom repara”. Cum?! Cine va plati?! Plecand de la premisa ca greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, ne intrebam cine va sanctiona cealalta jumatate?! Pai n-are cine. Ne uitam pe antidotul.ro si citim ce exemplu de educatie e chiar Dorulet de la judet, al educatiei sefulet. Om capabil, dotat cu amanta tanara, chiar fosta eleva, debarasat de mentalitati invechite, ca de pilda familia, modern, cult… Exact de ce avem nevoie in scolile din judet. Sa ne fie clar! Trebuie sa-nvatam sa… masluim licitatii, sa punem bariere jurnalistilor la intrarea in ISJ, primarie, etc… sa promovam in functii publice cu ajutorul fustitei, sa ajungem ”mari” doar daca lipim afise si tot asa.

Pentru a nu se confunda cu personaje reale care ne ingreuneaza existenta de la o zi la alta acest text a fost gandit, conceput si scris ca un pamflet. :n consecinta va rugam sa-l consumati ca atare!

2 raspunsuri la “Scandalul titularizarilor are conotatii sexuale”

  1. moak mik spune:

    nu stiam ca inca mai cauti dragostea 🙂

  2. Interesant articol…Imi aduce aminte cu placere de batalia castigata cu ISJ Galati…

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal