Expoziţie realizată de copiii din Gohor, Brăhăşeşti şi Berheci

Oct 30th, 2012 in sectiunea Local.

Vernisajul expoziţiei „Copilărie. Culoare. Vis” realizată de elevii şcolilor din Gohor, Berheci şi Brăhăşeşti a avut loc sâmbătă după-amiază la etajul I al Casei de Cultură a Sindicatelor, un eveniment realizat în colaborare cu „Atelierele de ceaţie ale poetei Angela Baciu”. Copiii, prezenţi şi ei la acţiune, s-au simţit împliniţi şi bucuroşi că desenele realizate cu atât de mult drag le sunt admirate de cei mari. De asemenea, pentru a înveseli atmosfera, ei au desenat podeaua etajului I cu cretă colorată.

„Au venit în vizită la Casa de Cultură a Sindicatelor minunaţii copii de la clasele de pictură. Inimoasele profesoare de acolo au deschis un cerc de pictură şi au realizat o expoziţie cu suflet, cu mult talent, ce poate fi vizitată aici, la noi. Aceşti copii sunt foarte deschişi şi mă uitam… au desenat cu creta pe jos diferite elemente. De asemenea, lucrările lor sunt vesele şi colorate, care ilustrează jocuri, case şi alte lucruri. E foarte frumos să lucrezi cu ei şi noi îi îndemnăm pe toţi să vină la noi să îşi exprime tot ce înseamnă frumosul şi talentul, să îşi dezvolte imaginaţia şi creativitatea”, a spus Angela Baciu, managerul cultural al Casei de Cultură a Sindicatelor.

Aceste desene sunt selectate de Oana Bizău, profesoara de educaţie plastică a copiilor din cele trei comune şi coordonatorului Cercului de Pictură.

„Expoziţia cuprinde 12 lucrări ale copiiilor de la Cercul de Pictură. Unele lucrări sunt selectate de la ei, din desenele realizate la ore, pe teme diferite, în funcţie de temele pe care le-au avut atunci”, a explicat Oana Bizău.

Sursa: Monitorul GL

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal