I-a tăiat gâtul nevestei şi apoi s-a electrocutat

Sep 11th, 2013 in sectiunea Local.

Momente de groază s-au petrecut marţi dimineaţă într-o casă din localitatea Hanu Conachi. Vecinii au găsit proprietarii casei morţi. Bărbatul era afară şi ţinea în mâini fire electrice de cablu iar femeia a fost găsită în casă având gâtul tăiat.

Nicuţa Trandafir, femeia în vârstă de 52 de ani, a fost găsită în dormitorul casei pe care o împărţea cu Vasile în vârstă de 62 de ani, soţul ei. Bărbatul a fost găsit şi el mort în curtea casei ţinând în mână fire electrice trase de la o priză. Vecinii spun că femeia avea trai rău cu bărbatul ei dar nu se aşteptau ca el să facă asta.

„Pare a fi crimă urmată de sinucidere. Femeia dormea când a fost lovită prima oară, în piept, în stern, cu mânerul cuţitului, apoi a urmat o lovitură la gât, care i-a produs cea mai mare hemoragie, şi una la cap”, a precizat cms. şef Ştefan Căpătan, IPJ Galaţi.

Vasile Trandafir se lăsase de băut acum 15 ani şi urmase un tratament de dezalcolizare dar parcă asta îl înrăise. Sora femeii moarte era încă şocată.

„Erau probleme dar nu credeam că se va întâmpla aşa ceva”, spunea femeia, care plângea şi îşi anunţa nepoţii în legătură ce s-a întâmplat. Vecinii spun că Vasile încercase acum o săptămână să îi taie gâtul Nicuţei dar femeia a scăpat cu fuga.

„Când s-a întors ea acasă el era cu degetele în priză, ca să se electrocuteze. A sărit ea, atunci, şi l-a oprit. Şi seara trecută m-a sunat plângând, că Vasile iar vrea să o omoare. I-am spus să vină la mine dar nu a vrut. A crezut că a scăpat, dar uite că nu. De dimineaţă erau amândoi morţi. I-am spus să îl lase, dar nu voia, că aveau copii mari”, spunea Cati Alexe, prietena moartei.

„Ea, săraca, toată viaţa a trăit rău cu el. Acum tot le zicea copiilor – că are 3 plecaţi în afară, altul pe la Ploieşti şi altul prin Galaţi – să mai stea cu ea, să mai vină. Spunea că o să o omoare al ei. Băieţii tot ziceau că vin. Unul azi trebuia să vină, pe seară, dar uite că dimineaţă erau amândoi morţi”, spuneau Irina Chiosea şi Mişa Andon, vecine.

Trupurile celor doi au fost duse la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Sursa: http://bit.ly/17POJ9y

Sursa foto: MonitorulGL

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal