Miss Văcuţa de la Indagra. Cea mai frumoasa vacuta din Romania e din MATCA!

nov. 6th, 2012 in sectiunea Local.

Stela este de astăzi cea mai frumoasă…văcuţă din România. Juriul concursului miss Văcuţa a decis că ea trebuie să ocupe prima poziţie a podiumului, pentru că dă cel mai mult lapte. Competiţia a avut loc la târgul Indagra.

Stela este din Matca, Galaţi şi are 3 ani şi jumătate. A câştigat titlul de ,,Miss văcuţa” pentru că dă cel mai mult lapte: aproape 11 mii litri a produs din momentul în care a fătat prima dată. Media rasei Holstein, din care face parte Stela, este de 8000 litri.

„Vaca se numeşte Stela, provine din taurul Planet care este cel mai bun taur din Statele Unite şi din Canada”, a declarat Janos Şutris, poprietarul văcuţei.

Şi caii de rasă fost admiraţi la târg. Poneii nu au făcut nici ei excepţie. Chiar dacă sunt mai mici, au avut momentele lor de glorie.

La târgul agricol au mai fost premiate şi exemplare canine din rasele ciobănesc mioritic şi carpatin.

Sursa: http://bit.ly/XfU6Ll

1 raspuns la “Miss Văcuţa de la Indagra. Cea mai frumoasa vacuta din Romania e din MATCA!”

  1. Barta Elena spune:

    „MIS VACUTA” din rasa HOLLSTEIN, de la Indagra Romania este din MATCA judetul Galati iar proprietarul este domnul ing.dipl.TUCHILUS GAVRILA , director general al firmei AGRIMAT MATCA S.A. Cu mult respect rugam, sa corectati informatiile din mass-media. D=ul dr.Janos Sultesz este director executiv la firma Schontal Schul Impex SRL SATU MARE reprezentanta in Romania a firmei World Wide Sires,Ltd.-USA, furnizor genetica WWS. „Mis vacuta” se numeste BELA. Mama ei se numeste Stela si tata este intradevar taurul PLANET. 06.11.2012

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal