Morga tecuceană se doreşte a fi modernizată

Oct 29th, 2012 in sectiunea Local.

Spitalul municipal „,Anton Cincu” Tecuci este locul unde se tratează pacienţii tecuceni, dar şi cei din localităţile limitrofe municipiului. O parte din cei ce ajung la poarta bătrânului aşezământ medical tecucean nu mai au nicio şansă la viaţă şi „poposesc” pentru scurt timp la prosectura spitalului. Cazarea în acest spaţiu se face în condiţii mai mult decât „vitrege”, având în vedere faptul că locaţia nu a mai intrat într-un proces de modernizare, reabilitare şi utilare de foarte mult timp, cu toate că a fost pe lista de priorităţi a multor manageri ai instituţiei. Criza financiară prin care trece aşezământul medical a făcut ca această „secţie” să fie lăsată ultima, iar fondurile nu au fost niciodată atât de multe încât să ajungă şi la… Morga. Se pare însă că noul manager interimar al Spitalului municipal „Anton Cincu”, dr. Daniela Mircea, a gândit o nouă strategie pentru modernizarea şi utilarea spaţiului, investiţia fiind minimă dar cu rezultate bune. Se intenţionează a se igieniza spaţiul, cu forţe proprii, din rândul muncitorilor spitalului, iar firma care colectează deşeurile rezultate în urma activităţii spitaliceşti va monta instalaţia care va asigura temperatura optimă.

„Firma care ridică deşeurile va dona instalaţia frigorifică, care va asigura temperatura scăzută în încăpere. Astfel, încăperea actuală va fi transformată într-un gen de cameră frigorifică”, a precizat directorul interimar, dr.Daniela Mircea.

Sursa: Monitorul GL

1 raspuns la “Morga tecuceană se doreşte a fi modernizată”

  1. Sendy spune:

    acum sa fim realisti…de ce sa se investeasca in spitale cand oricum cu medicii care-i avem,murim…habar n-au ce-i aia medicina si probabil ca-si mai aduc aminte daca le mai bagi ceva in buzunare…deci oricum murim…sa se investeasca frate in morga ca oricum 99,9% acolo ajungem…am dreptate sau n-am dreptate?!

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal