Polițiștii gălățeni, la datorie, de sărbători

Dec 31st, 2012 in sectiunea Local.

În perioada 29 decembrie 2012 – 02 ianuarie 2013 a.c., cu ocazia sărbătoririi Anului Nou, peste 150 de poliţişti gălățeni sunt pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Dispozitivele de siguranţă publică vor acţiona pentru prevenirea infracţiunilor stradale pe raza localităţilor urbane şi rurale, în special în zonele aglomerate și în zonele în care vor fi organizate manifestări cultural-artistice în aer liber.

Poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră vor fi prezenţi pe principalele artere de circulaţie, în zona manifestărilor publice organizate în aer liber, activităţile de dirijare a traficului fiind completate de acţiuni pentru combaterea excesului de viteză şi pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

În mod deosebit, în această perioadă, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, va fi monitorizată permanent respectarea legislaţiei referitoare la regimul articolelor pirotehnice.

Poliţiştii gălățeni vor fi la datorie,  pregătiți să acționeze pentru prevenirea și combaterea oricăror  evenimente care pot afecta  ordinea și liniștea publică, astfel încât toţi cetăţenii să îşi petreacă sărbătorile în linişte.

În caz de nevoie, nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă 112.

[adrotate banner=”11″]

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal