Prinşi la furt în Kaufland Tecuci

Oct 19th, 2012 in sectiunea Local.

Joi, 18 octombrie a.c, în jurul orei 16.50, un echipaj al Jandarmeriei Galaţi aflat în misiune de patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către dispeceratul unităţii la supermarketul „Kaufland” unde agenţii de pază au depistat două persoane de sex bărbătesc asupra cărora existau indicii că ar fi sustras mai multe bunuri din magazin.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii i-au legitimat pe cei doi suspecţi stabilind că aceştia se numesc F. Alexandru de 17 ani şi B. Cristian de 17 ani, ambii din Tecuci, fără antecedente penale. În urma controlului corporal efectuat asupra celor doi, s-au găsit mai multe bunuri cosmetice despre care atât Alexandru cât şi Cristian au declarat jandarmilor că nici un moment nu s-au gândit că vor fi prinşi iar produsele le-au sustras deoarece nu au posibilitatea materială să şi le cumpere, iar ei sunt persoane care ţin foarte mult la îngrijirea corporală.

Produsele sustrase au fost recuperate şi predate părţii vătămate, iar lui Alexandru cât şi lui Cristian le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „furt calificat”, faptă prevăzută si pedepsită de art. 208-209 Cod Penal, dosarul urmând a fi predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal