Un milion de euro pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din Galaţi

Sep 11th, 2012 in sectiunea Local.

Până la 1 milion de euro va plăti statul pentru deszăpezirea şi întreţinerea drumurilor naţionale din judeţul nostru în iarna 2012-2013, se arată într-un anunţ de participare la licitaţie publicat de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Lotul include DN 24 Doaga – Tecuci – Tutova, DN 25 Tecuci – Şendreni, DN 26 Galaţi – Blăgeşti, DN 26A Oancea – Oancea Frontieră, DN 25A Hanu Conachi – Năneşti, DN 24D Bălăbăneşti – Cuca şi Varianta Tecuci, potrivit caietului de sarcini afişat pe site-ul CNADNR.

Compania cumpără servicii de deszăpezire şi de întreţinere a drumurilor pe timp de iarnă pentru intervalul 20 octombrie 2012 – 31 martie 2013.

Prestatorul serviciilor va trebui să deszăpezească cele şase drumuri naţionale din judeţul Galaţi şi Varianta Tecuci, să monteze parazăpezi, să se aprovizioneze cu material antiderapant şi să facă informări periodice cu privire la starea acestor drumuri.

Drumarii interesaţi de acest contract pot depune oferte până pe 27 septembrie, la ora 14.00. Valoarea estimată a prestaţiilor este de 4,7 milioane de lei, adică puţin peste 1 milion de euro, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Simultan, CNADNR scoate la licitaţie alte trei contracte de întreţinere pe timp de iarnă a drumurilor naţionale. Este vorba de loturile Câmpulung Moldovenesc (cu o valoare estimată de 6,1 milioane de lei), Piatra Neamţ (11,5 milioane de lei) şi Suceava (7 milioane de lei).

Sursa: Viaţa Liberă

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal