Vineri, 25 octombrie, ”Ziua ușilor deschise” la Judecătoria Tecuci

oct. 24th, 2013 in sectiunea Local.

Mâine, 25 octombrie, se sărbătorește „Ziua europeană a justiției civile”. În cadrul manifestărilor organizate cu acest prilej, Judecătoria Tecuci organizează vineri, 25.10.2013, între orele 9-14, „Ziua ușilor deschise”. Persoanele interesate pot vizita sediul instanței, unde vor primi din partea organizatorilor informații referitoare la circuitul unui dosar în instanță, respectiv etapele procesuale parcurse până la soluționarea definitivă a unei cauze, precum și orice alte informații în legătură cu specificul activității de judecată.

Manifestarea are drept scop asigurarea transparenței actului de justiție și formarea unei imagini reale asupra activității și condițiilor de muncă ale magistraților și personalului auxiliar de la instanțe și se recomandă vizitatorilor să aibă asupra lor un act de identitate.

Programul manifestărilor prilejuite de ziua europeană a justiției civile este următorul: de la orele 9:00 la 14:00 vizitarea sediului instituției: birou arhivă, birou judecător, birou grefier, sala de ședință penală și distribuire ghiduri pentru justițiabili. La ora 13 va avea loc prelegere cu tema „Circuitul unui dosar la instanță și etapele procesuale parcurse până la soluționarea definitivă a unei cauze”, având în vedere dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă în vigoare cu începere de la 15 februarie 2013. Vor participa elevi de la liceele din municipiul Tecuci.

Organizatorii „Zilei ușilor deschise” sunt judecătorii: Tuchiluș Neculina (președintele Judecătoriei Tecuci), Fotache Nina (judecător-delegat Birou Informare și Relații Publice), Niagu Virginia-Mihaela și grefierii: Ciuciu Beatrice-Valentina, Iftenie Carmen-Mihaela, Palamaru Liliana, Pîslaru Cateluța, Nedelcu Cătălin Victor, Ianuș Nicoleta, Bordia Loredana.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal