Descoperire macabră la Galaţi, în Micro 19! Basarabeancă găsită moartă într-o maşină

sept. 5th, 2012 in sectiunea National.

Cadavrul unei tinere de numai 17 ani a fost găsit miercuri după-amiază într-un Audi A 3 înmatriculat în Bulgaria, parcat între blocurile R1 şi R3. Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de locatarii din zonă, în momentul în care un tânăr, din câte se pare cunoştinţă a fetei, a început să ţipe după ajutor.

„Am ieşit în faţa blocului şi l-am văzut pe băiat căzut jos, lângă maşină, tremura. Cineva îi stropea cu apă. Spunea că a venit cu fata astă-noapte din Republica Moldova şi că au înnoptat aproape de locul unde întoarce troleul şi azi pe la 12.00 s-au retras aici, în parcare, la umbră. Zicea că el a dormit şi că atunci când s-a trezit, fata era moartă lângă el”, ne-a spus una dintre femeile care a ajuns printre primele la locul tragediei.

Alertaţi pe 112, medicii de la Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru fata care prezenta urme de sânge pe faţă şi se afla într-o poziţie nefirească, cu picioarele pe bordul maşinii.

Criminaliştii au prelevat probele de la faţa locului, iar un medic legist care a făcut prima constatare a fost de părere că tânăra murise cu cel puţin 12 ore în urmă. Acest aspect ar putea complica mult povestea, pe care anchetatorii speră să o desluşească cu ajutorul prietenului fetei.

„Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost condus la Secţia 3 pentru audieri. În ceea ce priveşte cauzele morţii, acestea vor fi stabilite în urma necropsiei”, a specificat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Sursa: Viata Libera

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal