Exclusiv: Daniel Constantin despre PC şi USL

sept. 28th, 2011 in sectiunea Ultimele stiri, National.

Vă redau în avanpremiera zilei de mâine o declaraţie dată astăzi, în exclusivitate pentru acest blog, de către preşedintele PC Daniel Constantin:

„Este prioritar pentru noi să luptăm în continuare cu regimul Băsescu-Boc.
Partidul Conservator a iniţiat discuţiile despre Uniunea Social-Liberală ca şi construcţie a opoziţiei unite în momente când nimeni nu spera încă la unificarea forţelor politice din opoziţie.
Continuăm lupta alături de partenerii noştri pentru acest proiect politic naţional, până la capăt.
PC nu este un partid al şantajului.
Interesul acestei echipe, a USL, trece în faţa intereselor fiecăruia din cele trei partide.
Ne pregătim împreună să răspundem cât mai coerent nevoilor oamenilor normali, care
trăiesc drame familiale şi sociale, datorită incapacităţii guvernării de a veni cu soluţii.”

În ciuda eforturilor consultanţilor PDL, PC se încăpăţânează să continue lupta cu actuala coaliţie de guvernare în şi pentru USL.
Agenda publică a USL nu este dată de postările lui Dan Andronic sau de articolele lui Lăzăroiu, nici măcar de intrigile din interiorul partidelor urzite strategic pentru a da bârfelor iz de adevăr. Agenda publică a USL este dată de partenerii politici din alianţă şi de interesul celor pe care îi reprezintă.
Preocuparea constantă faţă de capra vecinului mă face să cred ca deja scârţâie lipsa de idei a celor care fac strategia politică a PDL. Aştept cu amuzament zvonurile de miercuri cu ieşirea PC din alianţă lansate de aparatul de propagandă al PDL.
Unii fac politica, alţii speră să o influenţeze prin intrigi.
E diferenţa dintre bărbaţii de stat, fie ei politicieni sau consilieri ai acestora, şi eunucii ţesători de intrigi de harem, fie acesta chiar un harem popular al celui mai iubit fiu al poporului.

Codrin Scutaru

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal