Şi-a luat viaţa la 14 ani

oct. 12th, 2012 in sectiunea National.

O adolescentă care nu împlinise încă 15 ani s-a aruncat ieri dimineaţă de la etajul 10 al unui bloc din zona Portului. Adolescenta avea mama plecată în străinătate la muncă şi rămăsese în grija unei rude, dar se pare că între acestea existau neînţelegeri. Bianca, adolescenta care s-a sinucis, fără prieteni şi părinţi care să o ajute, a lăsat şcoala şi a căutat sprijin în dragostea unui tânăr. S-a dus să locuiască împreună cu acesta într-o garsonieră la etajul 10 al unui bloc din Galaţi. De acolo s-a şi aruncat ieri dimineaţă, lăsând în urmă o scrisoare de adio. Medicii de ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru o tânără în vârstă de 14 ani care s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui bloc. Avea multiple traumatisme prin căderea de la înălţimea extrem de mare. A fost şi dificil ca echipajul nostru să urce pe anexa de lângă bloc, unde se prăbuşise tânăra”, a declarat  dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

În momentul în care adolescenta şi-a luat viaţa, în casă se mai afla, pe lângă prietenul ei, încă un cuplu. Vecinii nu o cunoşteau prea bine pe tânără dar au văzut poliţia şi ambulanţa şi au aflat ce s-a întâmplat. Cei aflaţi în casă cu tânăra în momentul în care s-a aruncat erau ieri audiaţi de poliţie pentru a se afla ce s-a întâmplat de tânăra şi-a pus capăt zilelor.

„În urma rezultatelor necropsiei şi a audierilor se va clarifica motivul decesului”, a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Sursa: Monitorul GL

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal