Cei de la Apele Romane se roagă la Dumnezeu pentru dezastre

apr. 20th, 2011 in sectiunea Ultimele stiri, Politic.

Salarii ilegale doar pentru pedelişti:

DIRECTOR TRÂMBIŢAŞU – 226,31 MILIOANE!

INGINERA ŞEFĂ CIORNEI – 205,00 MILIOANE!

Asta este activitatea de bază a acestor golani. Pentru că din nenorociri, din inundaţii prosperă ei. Din diguri virtuale, din traficul cu disperarea şi pierderea întregii agoniseli într-o clipă, de aici le curg salariile uriaşe, stimulentele şi primele celor care cică gospodăresc sistemul de ape la Galaţi: Prut, Siret, Dunăre, incluzând aici întregul sistem de arii protejate, zone umede, canale, întinse lucii de apă, cantoane. Chestiuni care le aduc venituri anuale celor pe care îi vizăm între 800.000.000 şi 1,3 miliarde de lei vechi.

Iată,  în total dispreţ faţă de lege, Toader a avut grijă să susţină la Guvern numirea unui oarecare colonel Tudorel Trâmbiţaşu în funcţia de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor. După ce că beneficiază de o babană pensie de la stat, iată-l şi cu un salariu de 226,31 milioane de lei vechi, oameni buni şi disperaţi. Bizonul ăsta stă cu coatele-n sus în păpuriş şi-şi mângâie  sacii cu osânză de la fălci toată ziulica, dar se şi roagă la Dumnezeu să ne mai dea câte un potop, acolo, măcar regional. Inginera şefă a acestei structuri create să exploateze ce ne-a dat Creatorul şi au ghebărit alţii în favoarea unei clici şi a partidului aparţinător, se numeşte Aurica Ciornei şi are un salariu brut de doar 205 milioane de lei vechi. Din actele fiscale rezultă că tanti asta a călcat apa în 2010 pentru un venit net (anual) de circa 800 de milioane de lei. Se aude alde patronii la stat, voi, IMM-iştilor, cărora statul ne blochează conturile şi ne fură banii pentru a-i distribui, iată, unor atârnaţi care ştiu să care la partid parandarătul. NENOROCIŢILOR! Nu credeam că un partid poate fi maculat de lichelism, fărădelege şi interese mai mult decât PSD. Şi a venit PNL. Dar iată, acum, avem un PDL care le întrece, chiar unificate în mârşăvii. Soţul lui madam Ciornei, nea Constantin Ciornei, este ditai DISPECERUL  în sistemul de gospodărire a apelor Galaţi, iar salariul lui se duce spre 103 milioane de lei. Pe 2010, documentele pe care le deţinea denotă că a câştigat net 560 milioane. Adică, familia lor de Ciornei a călcat apa anul trecut de circa 1,4 miliarde de lei. Acestor venituri ilegale, conform legilor guvernului şi parlamentului lor, li se adaugă alte sume exorbitante provenite din golănia achiziţiilor publice, cioarse de mobilier asamblate prin garaje fiind cumpărate la preţuri de piese de firmă.

Raţe, gâşte, oi, porci, vite

Toţi aceşti golani nu au nevoie de salariu, de fapt. Şi nu pentru că fură şi banii publici destinaţi achiziţiilor, reparării şi întreţinerii digurilor sau construirea altora noi. Ci pentru că în jurul celor cinci cantoane prin care se vântură apa de la Doamne-Doamne, angajaţii de aici sunt nişte zootehnişti cu şeptel în toată regula, nesubvenţionat de APIA ghidonată de pedelistul Titi Buţurcă. Aici sunt crescute perfect ecologic păsări, gâşte, raţe, claponi, oi, miei, porci, vite, mânzat, icrele şi peştele devenit o câha! Pe lângă aceste şepteluri din jurul cantoanelor se înalţă adevărate grădini de zarzavaturi ECO, lanuri de porumb, lucernă şi fân. Viaţa  aici e ca la staţiune, ca în concediu, numa că aici mai eşti şi plătit ca om de odihnă şi partid ce te afli. Zi, mister Mircea Toader, că nu ştii ce gust are rasolul cu ingrediente de aici! Vezi că nu poţi?!

Revenind la colonelul Tudorel Trâmbiţaşu, directorul cu pensie şi salariu de 300 milioane de lei, ambele de la bugetul public. El este şi mare proprietar de balastiere, pe Siret şi de gatere prin codri şi lunci. Dar, despre adâncimile apelor pe care le calcă oamenii de partid şi despre ce apă va mai curge pe la moara lor, discutăm după trecerea corpului de control. Iar Titi de Cudalbi o să rămână cu palma găurită!

Gelu Ciorici

3 raspunsuri la “Cei de la Apele Romane se roagă la Dumnezeu pentru dezastre”

 1. Dan spune:

  Mare dreptate ai, sa vezi cum muncitorii de la apele romane duc dreptul la sefi – gaini, porci,peste pentru cei de pe Prut, rosii ,castraveti ,vin. Oho madam Ciornei e veche acolo, a schimbat vreo 10 directori, dar ea a ramas tot inginera sefa, acolo lucreaza si sotul si baiatul ei, caracatita e mare se intinde pana la Iasi.Se pierde timpul acolo, nimic nu fac numai gura e de ei, se fac carpeli la diguri iar la prima viitura se strica ce au facut, apoi iar cheltuie bani pentru aceeasi lucrare si tot asa.
  Domnule Ciorici spor la scris ca ai ce scrie despre acest subiect

 2. Blanaru spune:

  Da asa e acum am dat de acest articol si e perfect adevarat, madam Ciornei e ca Elena Ceausescu la Apele Romane,ea taie si spanzura, il mai are pe la Tecuci pe unul Socaciu care e mana ei dreapta , ei aduna tot casul , DNA nu ii vede?

 3. Gabi spune:

  Am primit o amenda de circulație veche de 12 ani,si pentru asta o sa fac un cadou tecucenilor,pregătesc 50 minicamere pentru a rezolva problemele corupției la Tecuci,si plus de asta o sa dau de munca si ProTv-ului

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal