Ministerul Educatiei va introduce manualul si lectia electronica in scoli

Oct 17th, 2012 in sectiunea Politic.

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului inventariaza in aceasta perioada sistemele de calcul depasite moral si aflate in laboratoarele de informatica ale unitatilor de invatamant.

Senatorul Laurentiu Chirvasuta a adresat o intrebare in acest sens ministrului Educatiei, cerand inventarierea si schimbarea computerelor care nu mai corespund din punct de vedere software si hardware si care nu mai pot fi folosite de catre elevi in orele de informatica.

„Ministerul Educatiei precizeaza in raspunsul trimis ca are in vedere dezvoltarea unui proiect care va introduce in scoli manualul electronic si lectia electronica, iar elevii vor avea acces de la calculator sau telefon la informatia predata in scoli, coreland astfel atractia tinerilor pentru tehnologie cu dorinta de studiu”, a precizat senatorul galatean Laurentiu Chirvasuta.

In ceea ce priveste calculatoarele aflate deja in dotarea unitatilor de invatamant se precizeaza ca a fost initiata procedura de verificare a acestor echipamente, ea aflandu-se in plin proces de derulare.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal