ANUNT LANSARE APEL DE SELECTIE PROIECTE – ASOCIAŢIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRETUL VERDE

sept. 22nd, 2014 in sectiunea Publicitate.

Asociatia Grupul de Actiune Locala Siretul Verde  anunţă deschiderea, incepand cu 23 septembrie 2014, a sesiunii de depunere a proiectelor pentru masura 4.112 – „INSTALAREA TINERILOR FERMIERI”.

1. Data publicării apelului de selecție: 22 septembrie 2014;  Nr.de referință: M 4.112/3/2014;

 2. Tipuri de beneficiari eligibili: Fermieri care, la data solicitarii sprijinului indeplinesc urmatoarele conditii: au vârsta sub 40 de ani şi se instalează pentru prima dată în exploataţiile agricole ca şi conducători (şefi) ai exploataţiei; deţin sau se angajează să dobândească competenţe şi   calificări profesionale în raport cu activitatea pe care urmează să o desfăşoare; prezintă un plan de afaceri pentru dezvoltarea  activităţilor agricole din cadrul exploataţiei, sunt membri ai familiei de fermieri, care au lucrat mai mult de 50% din timpul lor de lucru în  cadrul fermei (nu neapărat în ferma familiei de fermier) cu cel puţin 12 luni înaintea instalării sale pe cont propriu.  

3.Fonduri disponibile: 36000€;

4.Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect: 36000€;

5. Data limită de depunere a proiectelor: : 3 octombrie 2014;

6. Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: Proiectele se depun la sediul Asociaţiei ,,Grup de Acțiune Locală Siretul Verde”  din comuna Biliesti, judetul Vrancea, in incinta Primariei, etaj 1, în intervalul orar 10:00 – 15:00 de luni până vineri inclusiv;

7. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în GHIDUL SOLICITANTULUI , disponibil în format electronic pe site-urile  www.apdrp.ro și www.siretulverde.ro; în variantă electronică (suport CD/DVD) și pe suport de hârtie la sediul GAL Siretul Verde;

8. Datele de contact ale GAL, unde solicitanții pot obține informații detaliate: Sediul GAL din comuna Biliesti, judetul Vrancea, in incinta Primariei, etaj 1, județul Vrancea. Telefon/fax 0237/702 100. E-mail: gal@siretulverde.ro.

ASOCIAŢIA  GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRETUL VERDE

Presedinte,

ADRIAN COLIN

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal