Anunț public

apr. 15th, 2013 in sectiunea Publicitate.

SC Activ Investment SRL anunță publicul interesat asupra deciziei Agenției pentru Protecția Mediului Galați de încadrare fără evaluare de mediu și fără evaluare adecvată a Planului Urbanistic de Detaliu ”Amenajare parc și realizarea unei zone de recreere și agrement – Parc Insula Cercetașilor”, situat în mun. Tecuci, str. Ștefan Corodeanu, județul Galați.

Motivele care au stat la baza luării acestei decizii au fost:

–          Implementarea planului nu afectează nicio arie naturală protejată declarată până acum, conform legislației în vigoare;

–          În conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, art. 11 și luând în considerare criteriile pentru determinarea efectelor semnificative potențiale prevăzute în Anexa 1 a aceluiași act normativ, planul nu ridică probleme din punct de vedere al protecției mediului și nu prezintă efecte probabile asupra zonei din vecinătatea amplasamentului studiat.

Observațiile publicului se vor primi în scris la sediul APM Galați, str. Regiment 11 Siret nr. 2, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal