Farmaciile DONA actualizeaza Lista Verde cu noi produse

oct. 18th, 2016 in sectiunea Local, National, Publicitate.

Luna octombrie a venit cu vesti bune:

Farmaciile DONA actualizeaza Lista Verde cu noi produse

Farmaciile DONA anunta continuarea programului Lista Verde si actualizarea lui cu 10 noi produse de larg interes. Lista Verde cuprinde atat OTC-uri (medicamente eliberate fara prescriptie medicala) frecvent solicitate in farmacii, precum si suplimente alimentare recomandate in afectiuni cu incidenta crescuta: raceala, gripa, durere, cefalee, imunitate scazută, tulburari gastro-intestinale sau hepatice.

Produsele adaugate in Lista Verde din octombrie sunt:

–        Tis Diclofenac Gel® – 4 lei

–        Sirop Patlagina® – 5 lei

–        Saridon®  – 6 lei

–        Loperamid® – 7,6 lei

–        Rennie Peppermint®– 10,5 lei

–        Rennie Spearmint®– 10,5 lei

–        Decasept®– 5 lei

–        Laxit®– 7,6 lei

–        Alevia Propolis Vitamina C – Echinacea®– 9,5 lei

–        Eurovita Multivital A-Z®– 14,25 lei

Lista integrala poate fi consultata in toate Farmaciile DONA.

„Am lansat conceptul Lista Verde în vara anului 2014, din dorinta de a facilita accesul pacientilor nostri la unele dintre cele mai cautate OTC-uri si suplimente alimentare. Pentru ca initiativa a fost apreciata, am decis sa continuam proiectul si sa completam periodic lista in functie de nevoile de sanatate ale clientilor si de sezonalitate. Farmacistii DONA sunt in permanenta atenti la solicitarile pacientilor nostri, iar echipa comerciala, prin actiunile implementate, mentine preturile din farmaciile noastre in zona inferioara a pietei, DONA fiind astfel un lant tot mai accesibil pentru pacienti”, au declarat reprezentantii DONA.

Suplimentar fata de Lista Verde, pacientii Farmaciilor DONA beneficiaza de avantaje la retetele compensate (reduceri de pana la 15% la diferenta de plata si 1.000 de produse la care coplata este zero) in baza cardurilor de fidelitate care le confera beneficii suplimentare.

Lista Verde reprezinta catalogul produselor de larg interes disponibile in Farmacia DONA.

Despre Farmacia DONA

„Farmacia DONA” este unul dintre cele mai apreciate nume în comertul farmaceutic din Romania, cu o reputatie solida construita in aproape 25 de ani de activitate.

Sub marca „Farmacia DONA” functioneaza circa 300 de farmacii detinute de 7 companii, iar aproximativ 2500 de farmacisti, profesionisti in domeniul sanatatii si antreprenori romani sunt devotati unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai inalt nivel de calitate.

Peste 2,3 milioane de romani trec lunar pragul Farmaciilor DONA, raspandite in toate judetele tarii.

Brandurile de medicamente sunt mentionate doar in scop informativ. Pentru mai multe informatii despre actiunea lor terapeutica, adresati-va medicului sau farmacistului.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal