“Nu ne putem declara mulțumiți cu un punct”

Oct 29th, 2012 in sectiunea Sport.

Narcis Răducan, directorul general al clubului Oţelul, a declarat că nu este mulţumit cu un singur punct adus din deplasarea de la Cluj, contra unei contracandidate la retrogradare. Acesta a afirmat că egalurile trag echipa în jos în clasament şi că seria remizelor trebuie stopată de cât mai multe victorii.

Cu toate acestea, Narcis Răducan a ţinut să accentueze din nou faptul că postul antrenorului Viorel Tănase nu este în pericol, spunând că FC Oţelul se bazează pe proiecte de lungă durată, antrenorul fiind o piesă importantă din angrenaj, la fel cum a fost cazul lui Petre Grigoraş sau Dorinel Munteanu, tehnicieni care au stat vreme îndelungată pe banca echipei noastre. De asemenea, noul director general a vorbit şi despre planurile de viitor, cum ar fi transferuri în această iarnă sau dorinţa de a merge în cupele europene an de an.

Narcis Răducan: “Nu ne putem declara mulțumiți cu un punct. Cu 34 de egaluri, ai emoții la retrogradare. Avem 2 victorii ce-i drept, dar avem și 4 înfrângeri. Nu s-au schimbat foarte multe față de celelalte partide. Am revenit la seria noastră de egaluri. Mă așteptăm după meciul de acasă cu Astra, chiar dacă am câștigat cu șansă, să se producă un șoc pozitiv și să dublăm cu o victorie la Cluj. A fost însă o nesincronizare în apărare și am fost conduși din primul minut. Am avut ocazii apoi, dar am și tremurat pentru că putea să fie și mai rău.

Toţi antrenorii au avut timpul necesar de a munci și amintesc de ultimii doi, care au stat cam trei ani, mă refer la Petre Grigoraş și Dorinel Munteanu, care a fost contestat și el la început și până la urmă s-a impus. Pentru Viorel Tănase nu este ușor. El este la începutul mandatului sau în prima ligă și l-am sfătuit și pe el și pe ceilalți să fim echilibrați în ceea ce privește publicul, pentru că, după ce câștigi un campionat, pretențiile se ridică foarte mult. Este o filosofie diferită, dar în mare nu s-au schimbat multe. Poate nici nu e ușor să se schimbe după 3 ani în care echipa a lucrat pe un anumit segment. Acum se lucrează mai mult în plan ofensiv, deși la nivelul jocului acest lucru nu se vede. Suferim la finalizare și nu putem să ne apropiem de gol.

Conturile s-au deblocat. Se va vedea acest lucru în iarnă, când preconizăm niște transferuri. Băieții sunt cu salariul la zi, au salarii atractive, dar nu este de ajuns. Promisiunea mea a fost că un punct final al proiectului nostru ar fi ca echipa noastră să se bată an de an în cupele europene. nu este ușor, dar nici imposibil. Anul ăsta, din punct de vedere al clasamentului, este foarte greu, dar încă avem posibilitatea de a câștiga Cupa. Avem în Cupă un meci de tradiție cu Brăila și, la astfel de meciuri, se pot întâmpla surprize. Staff-ul tehnic a studiat echipa adversă și am luat toate măsurile de precauție necesare.”

Sursa: dunareabatrana.ro

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal