CONCURS. Otelul Galati cauta mascota!

Noi 13th, 2012 in sectiunea Sport.

Directorul de Marketing al FC Oţelul, Dragoş Ghiuţă, aduce în prim-plan o idee mai veche de promovare a clubului de la malul Dunării. Astfel, se caută o mascotă care să reprezinte echipa roş-alb-albastră la meciurile de pe teren propriu.

Din acest motiv conducerea clubului a iniţiat un concurs, în care suporterii pot propune un model de mascotă. Fanii care doresc să se înscrie în cursă, o pot face pe facebook, lansand o idee, însoţită de o scurtă descriere, eventual o poză. De asemenea, cei pricepuţi, pot realiza o reprezentare grafică a mascotei pe care şi-o imaginează ca fiind potrivită să reprezinte Oţelul.

Toate ideile vor fi luate în considerare de către Departamentul de Marketing, urmând ca cea mai bună să fie premiată cu un echipament complet (tricou + şort) original, marca Masita!  Realizarea unei mascote face parte din noul Plan de Marketing al FC Oţelul, ce are ca scop principal readucerea publicului lângă campioana din 2011.

Dragoş Ghiuţă: “Ideea nu este una nouă, dar de această dată dorim să o punem în practică cât mai rapid. Bineînţeles, aşteptăm feedback de la suporteri, ne dorim ca toţi fanii să participe la această acţiune, iar cel care va reuşi să ne încânte cu mascota propusă va primi un premiu consistent. Cu această ocazie îi aşteptăm pe suporteri cu sugestii pe toate canalele de comunicare.”

Sursa: http://bit.ly/PR8Z3w

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal