Duminică, meci cu FC Braşov: Oţelul, fără victorie acasă de 141 de zile

sept. 29th, 2012 in sectiunea Sport.

La ora jocului cu FC Braşov se vor împlini 141 de zile de la ultima victorie a roş-alb-albaştrilor pe teren propriu. Gălăţenii au câştigat ultima oară cu Universitatea Cluj, scor 2-0, pe 12 mai, în antepenultima etapă a ediţiei trecute de campionat. Tot de atunci nu a mai reuşit să marcheze niciun gol atacantul Marius Pena, cel care a fost golgheterul Oţelului în sezonul în care Paraschiv, Costin şi compania deveneau campionii României.

„Există presiune pentru că n-am mai câştigat de multă vreme în campionat, ocupăm şi un loc incomod în clasament. Dacă vom avea suporterii de partea noastră, într-un număr cât mai mare la jocul cu FC Braşov, sunt convins că vom reuşi să ne impunem”, a declarat Narcis Răducan, cel desemnat să conducă clubul gălăţean.

Debutant etapa trecută la Turnu Severin, fundaşul stânga Sorin Cucu, consideră că meciul cu FC Braşov va fi mai dificil de cât cel precedent, dar că victoria este unica variantă pentru gălăţeni. „Cred că va fi un meci mai greu decât cel cu Severin, pentru că nu am mai reuşit să ne impunem de multă vreme pe teren propriu, ceea ce îngreunează puţin jocul. Sper să ne impunem, asta e singura variantă”, a spus Cucu.

Pentru meciul cu FC Braşov, antrenorul Viorel Tănase nu se va putea baza în continuare pe serviciile mai vechilor accidentaţi, Silviu Ilie şi Cleidimar Didi. Pe lângă cei doi, va absenta şi Paraschiv, care nu a apucat să evolueze niciun minut pentru Oţelul în actuala ediţie de campionat. Decarul gălăţenilor a revenit din această săptămână la antrenamente, dar nu este  încă apt de joc. În plus, fundaşul dreapta Cornel Râpă este incert, după ce s-a antrenat separat toată săptămâna. „Paraschiv revine după accidentare, nu l-am simţit încă în ritmul de joc pe care mi-l doresc şi nu va face parte din lot. Toţi jucătorii absenţi sunt foarte importanţi pentru echipă şi sunt convins că, atunci când vor reveni, vor fi foarte utili”, a spus Viorel Tănase, tehnicianul gălăţenilor.

Altfel, cel desemnat să conducă clubul gălăţean, Narcis Răducan, a declarat că săptămâna viitoare se va face anunţul oficial de către un reprezentant al noului acţionariat. „Odată cu anunţul oficial, când vor fi făcute şi toate precizările cu privire la finanţare. Cert este că vom avea stabilitate financiară şi sper ca odată cu anunţul să fie un nou moment zero şi să intrăm pe o pantă ascendentă şi în rezultate. Îmi doresc să câştigăm chiar de acum, cu FC Braşov, pentru că avem mare nevoie de puncte la situaţia în care ne aflăm”, a spus Răducan.

Partida Oţelul – FC Braşov este programată duminică, de la ora 17.00, şi va fi transmisă în direct de DigiSport.

Sursa: Viata Libera

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal