E oficial, Petre Grigoraş a semnat contractul cu Oţelul

mart. 4th, 2013 in sectiunea Sport.

grigoras otelul galati  E oficial, Petre Grigoraş a semnat contractul cu Oţelul

Oţelul Galaţi are în sfârşit antrenor principal! Duminică după-amiază Petre Grigoraş a semnat contractul cu gruparea gălăţeană, pentru un an şi jumătate cu opţiune de prelungire. „Toate clauzele pe care le discutasem vineri seară la întâlnirea cu domnul Adamescu (n.r. – acţionarul majoritar) au fost prinse în contract şi am semnat. De mâine, după ce va fi înregistrat la LPF, voi fi oficial antrenorul Oţelului. Urmează o săptămână foarte importantă, echipa este încărcată psihic, dar cu sprijinul suporterilor sper să depăşim acest moment delicat şi să legăm două victorii consecutive”, a declarat Petre Grigoraş.

Directorul general al FC Oţelul, Narcis Rădcuan, era foarte încântat că s-a rezolvat cu bine problema conducerii tehnice. „Mă bucur enorm că am reuşit să ne respectăm promisiunea făcută suporterilor şi l-am readus oficial pe Grig la echipă”, a spus Răducan.

Petre Grigoraş, care s-a ocupat de pregătirea echipei în ultima lună, părăsise gruparea gălăţeană la începutul acestei săptămâni, fără să semneze vreun contract, în urma tensiunilor dintre patronatul clubului şi municipalitate.

Grigoraş nu a asistat aseară la partida pe care Oţelul a câştigat-o în deplasare cu CFR Cluj (scor 0-1), iar astăzi dimineaţă a revenit în Galaţi, întâmpinându-şi jucătorii la stadion la întoarcerea de la Cluj.

http://bit.ly/12nJaPF

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal