Golurile lui Onofraş au scufundat Oţelul şi au adus a patra victorie în ultimele 5 meciuri pentru Iaşi

Dec 4th, 2012 in sectiunea Sport.

Oţelul e departe de imaginea campioanei 2011. Iar 2013 se anunţă a fi un an de cumpănă pentru formaţia dunăreană. Aseară, cînd avea mai mare nevoie de puncte, doar întîlnea o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării, a călcat pe bec, l-a spart şi a luat toate cioburile în picior. Trupa lui Tănase n-a avut nici o ocazie ca să spere la ceva din acest meci.

Marius Onofraş a făcut ce-a vrut cu apărarea adversă, a marcat din toate poziţiile, iar prima reuşită, o adevărată operă de artă, a amintit de golul înscris tot de el în Champions League, în poarta lui Glasgow Rangers. Ţigănaşu l-a secondat în drumul spre victorie, Claudiu Tudor a pus şi el umărul, iar echipa lui Ciobi a arătat ca una nouă, scoasă din cutie şi gata să se lupte, real, pentru a rămîne în prima divizie. O confirmă statistica. Ieşenii au bifat 4 victorii în ultimele 5 partide. Iar returul a debutat bine în cazul lor. Gălăţenii tremură şi nu e doar din cauza temperaturii scăzute de afară.

Am băieţi serioşi, mă felicit că am avut încredere totală în ei. Am demonstrat că sîntem o echipă, sperăm să evităm retrogradarea. Vine Dinamo, vreau încă un succes!

Liviu Ciobotariu, antrenor CSMS Iaşi

Acest hattrick a venit la momentul oportun, e o victorie mare. Nu renunţăm la luptă, credem că vom rămîne şi în sezonul viitor în Liga 1. Eu doar mi-am făcut datoria pentru echipă. Ciobi ne-a redat încrederea

Marius Onofraş, atacant CSMS Iaşi

A fost un meci prost de tot, nu legăm partidele bune de nici o culoare. Acum trebuie să recuperăm punctele pierdute în Giuleşti, altfel va fi greu de tot

Narcis Răducan, director general Oţelul

Sursa: http://bit.ly/SCY9OV

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal