Succes în prima etapă a noului sezon: Start bun în plan sportiv pentru Oţelul

iul. 23rd, 2013 in sectiunea Sport.

corona otelul  Succes în prima etapă a noului sezon: Start bun în plan sportiv pentru Oţelul

Cu toate că în urmă cu câteva săptămâni curgeau din ce în ce mai multe ştiri îngrijorătoare pentru fanii Oţelului cu privinţă la viitorul clubului roş-alb-albastru, gruparea gălăţeană a debutat în Liga I uşor slăbită la nivelul lotului faţă de finalul campionatului trecut.

Cu câteva modificări faţă de formula de echipă folosită de Petre Grigoraş în returul sezonului precedent, formaţia antrenată de Ionuţ Badea a intrat într-un joc anost şi încâlcit împotriva unei nou-promovate cotată cu şanse minime de a se salva de la retrogradare.

Prima parte a meciului a fost extrem de săracă în ocazii de gol. Gazdele au ratat de două ori din faţa porţii prin Coman, în timp ce primul şut spre poartă al Oţelului a venit abia în minutul 40, la excuţia ratată a lui Marquinhos.

Partea a doua a meciului a început ca din puşcă prin ocazia căpitanului gazdelor, Ion Coman, care a tras puternic din careu, puţin peste poartă. Gălăţenii au răspuns câteva minute mai târziu cu o ocazie uriaşă. Neagu a pătruns în careu cu mingea la picior, dar n-a putut să-l învingă pe Marc din opt metri, iar pe respingere, Astafei n-a reuşit să ajungă la timp pentru a introduce balonul în plasă.

Faza-dinamită

Minutul 70 a dinamizat complet partida. Neagu a executat un corner de pe partea stângă, Sîrghi a reluat cu capul, iar Marc a respins în faţă. De acolo a şutat puternic Sergiu Costin, iar Marc s-a opus din nou şi cu ajutorul barei. Sîrghi a apărut din nou la finalizare, dar a încasat o lovitură puternică în figură, sancţionată de centralul partidei cu penalti şi eliminare. Marquinhos, aflat la primul gol pentru Oţelul, a executat cu siguranţă şi gălăţenii au preluat conducerea.

Până la final, gălăţenii au profitat de plusul de experienţă şi au calmat jocul. Oţelul a debutat cu dreptul, printr-un succes pe terenul nou-promovatei Corona Braşov şi va juca în etapa următoare, pe teren propriu, cu „U” Cluj. De asemenea, de remarcat şi debutul în Liga I al mijlocaşului de 19 ani Mihai Adăscăliţei.

Sursa: http://bit.ly/18x9JkZ

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal