Tecuciul are prajină de aur

feb. 26th, 2013 in sectiunea Ultimele stiri, Sport.

 

Dana Constandache

Atleta Dana Costandache legitimată la CSS Tecuci a câştigat în weekend medalia de aur la Campionatul Naţional de Juniori 2 Cadeți ce s-a desfășurat la Bacău (23-24 feb 2013).

Participarea destul de numeroasă, la competiţie prezentându-se peste 400 de concurenţi de la 82 de cluburi din ţară (toate probele), i-a dat Danei mai mult curaj și încredere de sine, surclasând adversarele până la a le determina să nu mai uzeze de ultima săritură.
Cu o prăjină nouă, achiziționată din fonduri proprii de antrenorul Mihai Mihuleac și directorul CSS Valeriu Mănăilă(c-așa-i la noi!), Dana Constandache a dovedit o superioritate netă în competiție, ridicând moralul și colegelor Mihaela Boca (locul 5 prăjină) și Cristiana Nedelcu (locul 7 aruncarea greutății).
„Este o sportivă valoroasă, care a adus Tecuciului multă stimă și mult aur și de la care aşteptăm şi în viitor performanţe tot mai bune. În ciuda bazei materiale precare performanța acestor copii este la înălțime. Fără a fi înțeles greșit, spun cu mâna pe inimă că dacă am avea posibilitatea achiziționării a unei alte prăjini, cu caracteristici ce nu se cad a vi le dezvălui aici, Dana Constandache ar face face cu succes la CN Seniori”, a declarat Mihai Mihuleac, antrenorul sportivei tecucene.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal