Victorie cu Sportul: Oţelul merge mai departe în Cupa României!

Sep 27th, 2012 in sectiunea Sport.

Gălăţenii au reuşit prima victorie în mandatul lui Viorel Tănase, 1-0 cu Sportul la Bucureşti, în şaisprezecimile Cupei României şi s-au calificat în optimi. Jocul a fost unul anost, cu un adversar mult mai modest decât se aştepta, iar Oţelul a profitat de slăbiciunea oponenţilor şi s-a impus datorită experienţei. Fără prea multe faze de poartă şi cu multe execuţii tehnice ratate, partida a curs într-o singură direcţie după ce Inkango a deblocat tabela în minutul 28, cu un şut tare din interiorul careului, în urma unei faze lucrată de Iorga pe flancul stâng.

După pauză, elevii lui Viorel Tănase se puteau desprinde, dar au tratat cu superficialitate toate contraatacurile, în timp ce „studenţii” nu au putut pune în pericol poarta apărată de Grahovac.

Aşa cum a anunţat dinainte, „Tase” a trimis pe teren o echipă formată în mare parte din jucători cu puţine minute, soluţie ce a dat roade în cele din urmă. În optimile de finală, Oţelul va fi cap de serie şi ar putea juca din nou împotriva unei formaţii dintr-o ligă inferioară.

Fundaşul central al Oţelului, Cristian Sârghi, a revenit pe gazon după o pauză de două luni, înlocuindu-l în minutul 87 al partidei pe mijlocaşul Ionuţ Neagu. Apărătorul gălăţean a suferit o accidentare urâtă după o ciocnire cu coechipierul său, Sergiu Costin, în finalul partidei cu CFR Cluj, în urmă cu aproape două luni. Sârghi va purta la fiecare meci o mască de protecţie.

SPORTUL STUDENŢESC – OŢELUL GALAŢI 0-1 (0-1)

Meci disputat miercuri, în şaisprezecimile Cupei României;

Stadionul „Juventus” din Bucureşti; spectatori 500;

A marcat: Inkango 28;

Cartonaşe galbene: Şerban 35, Lung 72;

Sportul: Ormenişan – Beţa, Lung, Patriche, Cioranu – Ghinga, Şerban- Lazăr, Novac, Nistor – Dobre (Mareş). Antrenor: Virgil Andronache;

Oţelul Galaţi: Grahovac – Cârjă, Benga, Sipovici, Cucu – Neagu (Sârghi 87), Filip – Iorga (Stromajer 74), Inkango, Buş – Pena (Punosevac 67). Antrenor: Viorel Tănase.

Sursa: Viaţa Liberă

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal