Accident soldat cu 2 morți în Furcenii Vechi

mai 20th, 2013 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

UPDATE1: „Din primele cercetări, se pare că șoferul nu a adaptat viteza în curbă, a pierdut controlul volanului, intrând în imobilul de pe marginea drumului. Credem că accidentul s-a produs și din cauza lipsei de experiență a șoferului, acesta având permis de conducere din anul 2011”, a declarat inspectorul Costache Catană, din cadrul Biroului Poliției Rutiere Tecuci.

—–

Două persoane şi-au pierdut viaţa, ieri după-amiază, după ce maşina în care se aflau a intrat în peretele unui magazin din localitatea Furcenii Vechi. Autoturismul, marca Alfa Romeo, era condus de un tânăr de 20 de ani. Şoferul, care deţinea permis din 2011, a intrat cu viteză într-o curbă şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autoturismul s-a oprit după ce a intrat trei sferturi în magazinul mixt din localitate.

În urma impactului, şoferul şi pasagerul din dreapta, în vârstă de 35 de ani, au decedat pe loc. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla care au fost împrejurările în care a avut loc accidentul în care şi-au pierdut viaţa cei doi tecuceni.

Dacă aveți mai multe informații despre acest accident sau poze de la fața locului, puteți sa le trimiteți pe adresa redactie@ziarulsemnal.ro

Sursa: http://bit.ly/18X3xn3

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal