Agresiune sau accident? Femeie ajunsă în stare foarte gravă la spital

aug. 9th, 2012 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

O femeie de 58 de ani din satul Malu Alb (comuna Drăgăneşti) a ajuns la Spitalul Municipal din Tecuci în şoc hemoragic, după o ceartă cu soţul ei. Incidentul a avut loc miercuri noaptea. „La sosirea echipajului de Ambulanţă, femeia avea o tăietură la picior şi pierduse foarte mult sânge. Ajunsă la Spitalul din Tecuci, victima a intrat în stop cardiac. După aplicarea măsurilor de resuscitare, pulsul i-a revenit. Apoi, pentru că survenise o stare de comă, pacienta a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. Starea ei era gravă. La intervenţie au participat atât un echipaj al Ambulanţei, cât şi unul al colegilor de la SMURD”, ne-a explicat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Potrivit surselor din interiorul Spitalului Judeţean, femeia se află în continuare în comă, în secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI).

Poliţia a deschis o anchetă. „Poliţia s-a deplasat la faţa locului, a deschis o anchetă preliminară şi a identificat şi anchetat martorii la acest eveniment. În prezent, aşteptăm rezultatele analizelor întreprinse de Serviciul de Medicină Legală, pentru a putea continua cercetările”, a declarat Bogdan Cojocaru, agent-principal în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Sursa: Viata Libera

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal