BALUL BOBOCILOR la Școala Postliceală FEG ”EDUCATION”

dec. 2nd, 2019 in sectiunea Ultimele stiri.

Cum și luna noiembrie este sezonul balurilor, și noi, Școala Postliceală F.E.G. Education Tecuci ne-am reunit vineri, 22 noiembrie 2019, în a opta ediție a Balului Bobocilor devenită tradiție în școala noastră. “Gazda” evenimentului a fost restaurantul “Ocaua lui Cuza” Tecuci, locație caldă, primitoare, decorată adecvat momentului de festivitate, unde am petrecut momente foarte plăcute, pline de farmec și bucurie la Balul Bobocilor AMF I și AMG I.

Cursanții în an terminal, cei “mari” deci,  au pus mult suflet în organizarea acestui moment extracurricular pe care l-am denumit “Împreună și la petrecere” pentru că ne-am propus să fim o familie, să fim împreună la toate activitățile curriculare și extracurriculare, demersuri formative, ce ne definesc personalitatea.

Balul a fost de fapt un exercițiu de socializare, de cunoaștere în primul rând, pentru că deși suntem în aceeași locație, nu prea avem șansa de a ne reuni decât la activități în afara clasei. Nu a fost deloc ușor să reunești 110 cursanți, din păcate nu au răspuns “prezent” la petrecere chiar toți, cei care au absentat au pierdut o distracție pe cinste, cu multe și diverse concursuri antrenante, creative, cu muzică de calitate.

Au fost probe de cultură generală, ne-am testat vocile în concurs gen karaoke, au fost probe de dicție, concursuri de dans. Când jurații au desemnat pe cele mai importante persoane ale serii, MISS și MISTER bucuria a atins cote maxime iar momentul apariției tortului, personalizat cu sigla școlii, în lumina lumânărilor, a fost magic. Șase concurenți, 3 boboci și, respective 3 bobocițe, au trebuit să parcurgă următoarele probe: prezentare, spontaneitate, dans și cântec, pentru a-și adjudeca titlurile de MISS și MISTER. Atât profesorii cât și elevii, au jurizat, notându-le talentul. Titlurile de MISS și MISTER au revenit cursantei Dănilă Diana (AMF I) si cursantului Popa Andrei (AMG I).

De fapt, întreaga serată dansantă a fost magică, iar noi, cei prezenți vom fi protagoniștii filmulețului pe care l-am realizat cu această ocazie și care constituie “patrimoniul” școlii.

Ce plăcut este să ne revedem peste ani și prin intermediul peliculei!

Colectivul de organizare, AMG III, AMF III

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal