BULETIN INFORMATIV

mai 17th, 2019 in sectiunea Ultimele stiri.

Marşul Jandarmeriei Gălăţene – ediţia a V-a, la final

Pentru al cincilea an consecutiv, Jandarmeria Galaţi a iniţiat acţiunea cu caracter umanitar, „Marşul Jandarmeriei Gălăţene”, o activitate organizată de oamenii în uniformă, pentru oamenii în uniformă. Anul acesta cauza care a stat la baza demersului nostru a constituit-o contribuţia la finalizarea Centrului de Recuperare şi Refacere a Militarilor Veterani din judeţul Dâmboviţa.  

Traseul, lung de 17 km, cu o dificultate medie de abordare, nu a pus probleme niciunui participant, aceştia fiind deja obişnuiţi cu anduranţa impusă de terenul pe care au mărşăluit, între Cazarma Jandarmeriei – Lacul Brateş – Tabăra Gârboavele. Ca de fiecare dată, au participat jandarmi gălăţeni, infanterişti şi tanchişti gălăţeni, poliţişti locali, poliţişti, voluntari şi civili dornici să ajute la cauza propusă de noi. Pentru prima dată şi sperăm nu şi pentru ultima, au răspuns prezent camarazi din cadrul Jandarmeriei Vrancea care au vibrat la demersul organizat pentru Centrul de Recuperare, astfel încât ne-am adunat peste 200 de persoane.

O noutate a reprezentat-o participarea militarilor gălăţeni din Batalionul 300 Protecţia Forţei „Sf. Andrei” Galaţi care nu au ţinut cont de distanţa dintre noi, şi pe căldura afgană s-au organizat şi au participat la Marşul nostru, numai că acesta s-a ţinut în deşertul din Afghanistan.

Sumele colectate, atât la Galaţi cât şi în Afghanistan au fost predate preşedintelui Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veterani cu Dizabilităţi „Sf. Dimitri Izvorâtorul de Mir”, domnul Marius Apostol, el însuşi un veteran al teatrelor de operaţii, asociaţie care a demarat ridicarea centrului pentru militari.  

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal