Club Sportiv Vipguard a debutat cu succes

oct. 31st, 2012 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

In zilele 12-13 colaborarea dintre Absoluto Bucuresti si CS Vipguard Tecuci, a fost oficializata printr-un seminar de Brazilian Jiu Jitsu sustinut de Tudor Mihaita, ajutat de sportivii Absoluto Bucuresti, Alexandru Grigoras (antrenorul grupei de Judo, care a sustinut un seminar de Judo cu o zi inainte), Mihai Handrea si Andrei Nicu, urmat de o competitie pentru copii.

Evenimentul, organizat de Luis Turcu, Presedinte al CS Vipguard Tecuci si antrenorul programului Absoluto Start, s-a bucurat de o prezenta numeroasa cu sportivi din Tecuci, Braila (Absoluto Braila) si Barlad (Wazary Dojo). Competitia copiilor a fost extrem de disputata, starnind incurajari patimase de pe margine.

Nou-venitul Club Sportiv Vipguard a debutat cu succes in competitiile de BJJ, reusind cucerirea a 5 medalii (1 aur si 4 bronz), la prima etapa a BJJ Romania Belt League din 3 octombrie a.c., contribuind la plasarea pe locul intai pe echipe a Absoluto si 15 medalii la concursul pt copii si junori ,plasandu-se pe primul loc in competitia din 13 octombrie.

In aceste zile, participantii lotului competitional, se pregatesc pentru  Cupa Romaniei la Brazilian Jiu Jitsu ce va avea loc sambata  3 noiembrie la Bucuresti in sala Liceului Mircea Eliade. La competitie, pe langa luptatorii de brazilian jiu jitsu vor fi prezenti luptatori de prestigiu din lupte, judo si grappling.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal