Comunicat de presă

mai 22nd, 2019 in sectiunea Ultimele stiri.

La inițiativa Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în perioada 8-9 mai, în Sala Pașilor Pierduți din corpul A, s-a desfășurat evenimentul „Masterate și Doctorate la UAIC”, finalitatea căruia a fost de a pune la dispoziție studenților și absolvenților mai multe informații utile despre ofertele pentru studiile de master și doctorat, de la cele 15 facultăți din cadrul universității.

Credem că evenimentul a fost nu doar binevenit, ci și necesar celor preocupați de formarea lor continuă, întrucât studiile universitare de masterat asigură aprofundarea în domeniul studiilor de licență sau a celor dintr-un domeniu apropiat; presupun dezvoltarea capacităților de cercetare științifică și constituie o bază pregătitoare obligatorie pentru studiile doctorale.

La eveniment s-au implicat voluntari din cadrul Departamentului Media al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Pe parcursul celor două zile productive, tinerii au cunoscut și interacționat cu o mulțime de studenți receptivi și dornici să se informeze despre oferta educațională a facultății și despre viitoarea lor carieră în domeniul economic.

Voluntarii au venit în întâmpinarea viitorilor masteranzi cu un aport considerabil de sfaturi, soluții și răspunsuri la întrebările acestora legate de oportunități și posibile opțiuni.

În cadrul evenimentului s-au organizat și prezentări interactive, cei prezenți beneficiind de avantajul de a se familiariza cu fiecare program de masterat în parte, fapt ce i-ar putea ajuta să decidă dacă își doresc să evolueze în domeniul ales în ciclul actual de studii sau să se reprofileze într-un alt domeniu.

FEAA oferă o paletă vastă de programe de masterat dintre care studenții pot selecta. Astfel, regăsim în oferta educațională a facultății trei programe cu predare în limba engleză dar și o multitudine  de programe cu predare în limba română.

Facultatea are un corp profesoral competent, minuțios ales conform unor criterii riguroase, iar profesorii de la master confirmă competitivitatea întregului cadru academic. Aceștia îi ajută pe studenții aspiranți în aprofundarea cunoștințelor existente și îi ghidează în evoluția lor, pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Pentru cei care doresc să-și descopere valoarea sau talentul în domeniul economic sau își doresc o validare și o suplimentare a cunoștințelor, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor este locul și mediul propice.

Înscrierea la cursurile de masterat este condiționată de deținerea unei diplome de licență în domeniul respectiv sau unul înrudit. 

Pentru mai multe informații despre admiterea la master și doctorat, despre oferta educațională, formele de studiu sau procesul de selecție a candidaților, puteți lua legătura cu reprezentații FEAA:

  • Telefon: 0232 201 470 / 0232 201 626
  • Facebook:com/FEAA.Iasi/
  • Site oficial: feaa.uaic.ro
  • Mail: admiteremaster2019@feaa.uaic.ro

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal