De REVELION, îndrăgita trupă FUN FACTORY vine la TECUCI!

dec. 24th, 2012 in sectiunea Local, Ultimele stiri.

 

Dacă în ultimii ani, de revelion, nu a fost organizat nimic interesant de către autorități, am primit informaţii ca de data aceasta, noaptea dintre ani va fi una extrem de spectaculoasă.

revelion 2012 tecuci 784x1024 De REVELION, îndrăgita trupă FUN FACTORY vine la TECUCI!

Vom avea de toate. Focuri de artificii, trupe locale, naţionale, dar şi, ATENŢIE!, internaţionale. Prestigioasa trupa a anilor ‘90, Fun Factory şi-a anunţat prezenţa la Tecuci pentru spectacolul de revelion organizat în centrul oraşului de către Primăria Tecuci şi Consiliul Local Tecuci. Aceştia vor susţine un mini concert între orele 23.40 şi 00.30.

Celelalte trupe prezente la eveniment vor fi RO-MANIA (20.00 – 21.45), CITY OF LIGHTS (21.45 – 22.15), D’OR (22.15 – 22.55), SILVIA DE LA VEGAS (22.55 – 23.40).

Apreciem iniţiativa autorităţilor locale şi sperăm ca toţi participanţii să ne onoreze cu prezenţa lor.

Crăciun fericit!

[adrotate banner=”11″]

3 raspunsuri la “De REVELION, îndrăgita trupă FUN FACTORY vine la TECUCI!”

 1. ioan spune:

  Circ și foame .Circ și sărăcie .Circ și lipsa locurilor de muncă .Circ și inflație .Circ și pensi mizere .Circ dat de hoți sclavilor îndobitociți de sărăcie .Vai de capul tău munteanule .Nu se bucură decît aleși că bate la ușă liber la furat prin instalarea celor doi tolomaci la DNA și ca procuror general .

 2. Alex spune:

  bucuria hotilor de buzunare si a boschetarilor aveti grija totul este in avantajul lor fiti cu ochii pe portofele si tot ce aveti!!asta e ce s a realizat de primarie pe anul 2012 un spectacol cu artisti din 1900 iarna multumim!speram mai mult din partea primariei tecuci sunt atatea de facut!

  • Ovidiu spune:

   Mai Alex,nu sunt toti artistii din 1900…de exemplu City of lights este compusa din Tecuceni tineri chiar daca canta mai mult prin alte orase.Putin respect si pt.ei lasand politica la o parte.

Lasa un raspuns

 

Copyright © 2012 Ziarul Semnal